Wkl 1503 u

Wkl 1503 u

Get contact details, videos, photos, opening times and map directions. Bohužel je ukončena výroba tohoto modulu. Přímou náhradu s novým digitálním termostatem naleznete ZDE na tomto odkazu.


Kvalitní přímotop od dobře známého výrobce domácích spotřebičů, který je vhodný jak na menší přitopení, tak i na běžné topení v jedné místnosti. Teplota se dá nastavit plynule v rozsahu – stupňů celsia. Konvektr je bílý, takže zapadne v podstatě.


Statistika hodnocení produktu. Hodnocení produktu: průměr z hodnocen í. Doporučení od zákazníků. Kč (e-shopů) AEG CNS 2TREND U. Teplovzdušný konvektor s umístěním na stěnu, který rychle dodá příjemné teplo. Termostat, chlazení a ohřev, plynulé nastavení teploty mezi až stupňů Celý popis a techn. Součástí dodávky nástěnná konzole.


Wkl 1503 u

Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává. Zkuste vybrané alternativní produkty. Stiebel Eltron CNS 1TREND U. Dopřejte si jarní detox a nastartujte své tělo. Značka: AEG-HC, Kategorie: Přímotopy.


CD a později je již nedohledá. Proto společně s dalšími. RAW FOOD: Ako jesť zdravšie nielen po Vianociach. Výrobca: AEG-HC, Kategória: Priamotopy.


Nástěnné konvektory s termostatem AEG WKL U Nástěnné konvektory s termostatem AEG WKL U Nástěnné konvektory s termostatem, příkon od 0. W, nastavení teploty 5-30°C, třída ochrany I, barva bílá. Súčasťou dodávky nástenná konzola. Vyberte si alternativu. Popis a specifikace ↓Ke stažení.


Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení , zjistěte. Nástěnný konvektor využívá fyzikálního principu přirozené cirkulace vzduchu. Přitom je rovněž zajištěn jemně odstupňovaný topný výkon. Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu.


Možnost plynulé nastavení teploty mezi až 30°C s proti zámrazovým nastavením a možnost omezení teplotního rozsahu. Neméně důležité je protizámrazové nastavení. Elektromechanický termostat zajišťuje snadné ovládání.


On this page you can download it for free. For details about manual, see the info below. The file is available in a few seco. Free delivery on eligible orders of £or more.


Wkl 1503 u

Přístroj je vhodný např. Firma AEG ukončila výrobu a tyto přímotopy CNS Trend U jsou jejich velice vydařenou moderní náhradou. If the offense under this section occurs in connection with a trial of a criminal case, and the act in violation of this section involves the threat of physical force or physical force, the maximum term of imprisonment which may be imposed for the offense shall be the higher of that otherwise provided by law or the maximum.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě