Zahradní vodoměr

E-shop společnosti Vodoměry Praha s. Jsme zaměřeni na prodej vodoměrů, měřičů tepla a jejich příslušenství. Kromě samotných průtokoměrů u nás naleznete i doplňkový sortiment, jako je šroubení, potřeby pro plombování, vodoinstalační materiál a kompozitní poklopy na šachty. Množství vody, odvedené do kanalizace, je pak jednotně vypočteno jako rozdíl mezi množstvím vody zjištěném odečtem hlavního fakturačního vodoměru a množstvím vody zjištěném odečtem podružného vodoměru. Pokud sháníte podružný nebo bytový vodoměr v našem eshopu si určitě vybere.


Můžete zde zakoupit vodoměry značky Residia Jet pro teplou i studenou vodu. Nabízíme k nim i veškeré potřebné příslušenství: vyrovnávací kus, bateriovou sadu, montážní klíč pro vodoměry, podomítkové pouzdro, ventilové sady a mnoho dalšího příslušenství jako šroubení, klapky. Nezapomeňte ze zahrady také včas uklidit postřikovače, hadice a zahradní. Dálkový odečet spotřeby vody na vodoměru není.


Partnerem sekce je Oase - úsporná čerpadla pro zahradní jezírka. Kč domovní, zahradní - cena za vodoměr. Poplatek za poškozený vodoměr zákazníke1. Obnova dodávky vody, napojení. Zákon o vodovodech a kanalizacích jednak stanoví, že voda odváděná do kanalizace má být měřena, pokud tomu tak není, má se za to, že množství odpadních vod je shodné s množstvím vody proteklé skrz fakturační vodoměr na přípojce.


Podružný vodoměr však může být využit i pro úspory na stočném. Před realizací instalace podružného vodoměru prosím kontaktujte FVS, za účelem schválení jeho umístění. Po instalaci podružného vodoměru informujte prosím FVS, zaměstnanec naší společnosti vodoměr zaplombuje. Pokud vodoměr nebude zaplombován, nebude považován za průkazné.


KE-2Zahradní kulový kohout DN 2 1. Vodoměr by měl být stejného typu jako fakturační. Dostupný jak pro studenou vodu 30°C, tak i pro teplou vodu 90°C. Otočný číselník o 360°. Minimální možnost koroze a sedimentace. Jímky poslouží všude tam, kde se nelze připojit na kanalizaci nebo u sezónních objektů, jako jsou chaty, chalupy, zahradní chaty.


Samonosné plastové jímky jsou vhodné pro umístění v méně staticky namáhaných místech s přívětivými podmínkami pro umístění. Nový vodoměr je po instalaci též nutné odečíst a nakonec zaplombovat. Odečty a číslo plomby je třeba zapsat do montážního protokolu a ten si nechat potvrdit vlastníkem bytu. Ovšem realizační firma musí mít příslušnou kvalifikaci, čili osvědčení metrologického institutu, na jehož základě je firmě přidělena značka. Podle této značky můžeme práci.


Bytový vodoměr ER-AM je suchoběžný jednovtokový vodoměr vyznačující se mimořádně zdařilou konstrukcí s použitím mnoha technických vylepšení. Skvělé vodítko na zahradní hadici s možností přišroubování. Zabraňuje poškození Vašich záhonů či domu a udržuje hadici na místech, které si vyberete. B-METERS bytový vodoměr na studenou vodu - do 30°C.


Osazení vodoměru pro vody neodváděné do kanalizace. Lze uplatnit slevu na stočném? Ano, v případech, že zákazník odebírá vodu, kterou neodvádí do. Prokázání ale asi předpokládá vodoměr.


Pokud máte domek se zahradou a jste odkázáni pouze na pitnou vodu, mohl by se vám hodit návo jak slušně ušetřit. Na zalévání zahrad a napouštění bazénů si můžete pořídit tzv. A protože voda, která jím proteče, neskončí v kanalizaci, nemusíte za ni platit stočné. Ročně tím můžete ušetřit několik tisíc korun. Levné vodoměry a tlakoměry - velký výběr naleznete online na BauMax.


Inovativní GARDENA průtokoměr umožňuje cílené, měřené zavlažování. Na první pohled můžete vidět 1. Spotřebované množství vody lze odečíst kdykoliv na velkém displeji, a tím řídit její spotřebu. Pomocí jediného tlačítka pro všechny.


Přístup do šachty je umožněn průlezem o průměru 6a výšce 3mm. Každá šachta je vybavena plastovými stupadly, stolečkem na vodoměr a vstupy pro potrubí (nebo na přání zákazníka 2). Do šachet revizních na přání zákazníka montujeme zpětnou, čistící klapku.


Zahradní vodoměr

Tlakovým čerpadlem, připojením.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě