Zahradní vodovodní kohoutek

Skladem, ihned k odběru ks. Zde se nacházíte: Heureka. Vyhledávání zahradni kohoutek. Cena (Kč) Od: Do: Seřadit podle. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Zahradní vodovodní kohoutek

Nově přehlednější a rychlejší. Vodovodní kohoutek pro zahradní umyvadlo 1se stříbrnou patinou. Ozdobný mosazný kohoutek k zahradním umyvadlům. Dodáván v černé matné barvě se stříbrnou patinou.


Voda bývá z domu vyvedena nejčastěji přes venkovní ( zahradní ) vodovodní kohout na některé z vnějších zdí domu. Je dobré počítat s takovým vyvedením při předělávání či rozšiřování rozvodů vody, ale není nijak náročné vyvést vodu ven ani ze stávajícího vodovodního potrubí. V takovém případě ovšem.


Zahradní vodovodní kohoutek

GARDENA šroubení umožňuje bezpečné připojení zahradní hadice na vodovodní kohoutek. Zahradní stojaté umyvadlo bez kohoutka 700x355mm. Výška nadzemní části je cca 1cm.


Připojení sloupku na přívod vody přes mosazný ½“ vnější závit. Z přední strany sloupku napojíme na trubku vodovodní kohoutek. Vybrat bychom měli takový, aby ladil s celkovým stylem sloupku.


Měl by být také opatřen závitem pro napojení zahradní hadice. Na zadní stranu sloupku ještě připevníme držák na pověšení stočené hadice. Spojka na kohoutek umožňuje bezpečné připojení zahradní hadice na vodovodní kohoutek. Snadná a pohodlná manipulace.


Kachlový vodovodní sloupek se skládá z na sebe položených a slepených glazurovaných kachlí. Díky glazuře odolává všem povětrnostním vlivům. V létě UV záření a dešti, v zimě mrazům a sněhu. Sloupek začíná patkou (tj. široký prstenec s rovným dnem), na které jsou položené kachlové prstence různých výšek a barev.


Zahradní vodovodní kohoutek

Počet kachlových prstenců tvoří výšku. Prosím, použijte minimálně znaky! Vhodná do exteriéru a zahrad. Upevnění sloupku na betonové lůžko je vhodné s použitím šroubů M10x10cm, které. Originální vodovodní kohoutek v retro provedení.


Zakončení je ztvárněno v podobě hlavy kačeny. Vyústění vodovodního kohoutku je opatřeno sítkem, které vodu provzdušní a vytvoří přesný proud. Možnosti připojení na vodovodní kohoutek.


Fontány a kašny Květinové nádo. Jeden je v přední části ve výšce cca m, druhý na zadní straně ve výšce cca cm. Na sloupek můžete napojit běžnou zahradní hadici, mlžítko pro děti, kapkovou závlahu skleníku a další. Zatímco sedlový ventil reguluje průtok uzavíráním kruhového sedla kuželkou, která se pohybuje šroubem kolmo k ose potrubí, kohout má otočný provrtaný prvek, kolmý k ose potrubí, který se otáčí o 90°.


Svým vzhledem imituje žulu nebo mramor. V zahradě bude nejen praktickým řešením, ale i ozdobou. Přívod vody je umístěn zezadu ve spodní části stojanu a je opatřen vyůstěním pro. Tato hadice vede středem těla sloupku.


Sloupky slouží jako přípojný bod pro hadice nebo jen jako zdroj tekoucí vody v zahradě.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě