Závitová příruba

Závitová příruba

Naším základním produktem je příruba vyrobená dle příslušné normy v provedení krková příruba , plochá příruba , zaslepovací příruba , závitová příruba , točivá příruba plus přivařovací kroužek nebo krková obruba. Tyto příruby jsou určeny pro energetický, chemický, potravinářský průmysl i pro další odvětví hospodářství jako součásti větších celků. Vážení zákazníci, na základě usnesení vlády o přijetí krizového opatření, firma 3Q Metal s. Trubková příruba z nerezavějící oceli Jako jeden z výrobců z nerezové oceli z nerezové oceli, společnost Metleader dodává přírubové trubkové příruby s ISO, CE, API a dalšími certifikacemi. Sada SI šestnáctkových šroubů ( závitová příruba ). Tyto sady šroubů jsou určené pro CF příruby. Pokud není uvedeno jinak sada obsahuje šroubů a matic.


Důvo proč si nás oblíbily velkoobchody se sanitární technikou a čerpadly, a instalatéři: U Zehnder Pumpen obdržíte všechny čerpadlové systémy a zařízení ve. Tyto tvarovky jsou určené pro spojováním. The next video is starting stop. PŘÍRUBA ZÁVITOVÁ je protikus NÁDOBKY SANITACE, patří do součásti SKŘÍŇKY SANITACE jako součást chlazení mléka. Vybrat Poptat větší množs.


Příruba plochá přivařovací PN 6. Závitové příruby zde zaručí, že při větší tloušťce stěny trubky je její zeslabení v. Rozsah výroby trubek je patrný z rozměrových norem. Stejně jako u všech našich výrobků, také parametry a kvalita závitových přírub odpovídají nejpřísnějším požadavkům norem. Zobrazení Třetinová galerie Malé řádky. Závitová příruba s vnitřním závitem z tvárné litiny s epoxidovou ochrannou vrstvou vrtání příruby.


Závitová vložka se zašroubuje do obrobku tak, aby pojistná příruba dosedala na povrch obrobku. Montážní proces – vtlačení pojistné příruby do obrobku – zajistí relativní pohyb mezi zašroubovaným vřetenem a nástavcem jako opěrné ložisko. Poté se vřeteno opět vyšroubuje. Krkové příruby přivařovací. Tento pin objavil(a) Miroslav Marionda.


Objavte (a uložte si) svoje vlastné piny na Pintereste. Nákupní košík je prázdný. Přihlásit se Zaregistrovat se.


Nabízíme: farmářské potřeby, elektrický ohradník, napáječky a žlaby, dojící technika, chov skotu, chov ovcí. Závitová plastová tvarovka s vnitřním Rp závitem z materiálu PVC-U, která se používá pro spojení jednotlivých trubek. Tvarovka je dodávána v šedém barevném provedení s vyraženým logem TP.


Další produkty v kategorii. Cena s DPH: 2Kč : Cena bez DPH: 1Kč: Běžná cena: 2Kč: Ušetříte: Kč: ks. Kromě těchto přírub jsme schopni nabídnout a dodat atypické příruby podle výkresů a požadavků zákazníků, vyráběné kováním. Zapomněl(a) jste heslo?


Závitová příruba

Ostatní produkty této skupiny Číslo výrobku: FL 1G ES žádný obrázek. Pro objednání zboží nás kontaktujte. Kč bez DPH Ceny jsou uvedeny včetně DPH.


Odeslat na e-mail Vytisknout nabídku. Popis a parametry Zeptejte s.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě