Zpětná klapka dn 150

Zpětná klapka ve spojce pro potrubí o průměru Ø 1mm s pérkem. Použitelná v jakékoliv poloze, napojitelná jak ke spiro potrubí, tak k plastovému systému Ventilaplast. Klapka zpětná - Typ L(RETA).


Zpětná klapka dn 150

Kanalizační zpětná klapka DN 110. Těsné klapky KPK zamezují průniku pachů do bytu z digestoří sousedů. KLAPKA ZPĚTNÁ KG DN 1DVOJITÁ KARMAT s aretací obou klapek: Ks: 1. DN (ID) 1Šířka 2Délka 3Výška 2Poslat Eliška 07. Dobrý den, uvažuji o instalování zpětné klapky.


Před domem bude osazena revizní šachta typu wavin DN42 do které bude. KGZK zpětná klapka jednoklapková r. Kruhová spojka se zpětnou klapkou pro průměr potrubí 1mm. Napojitelná jak ke spiro potrubí, tak k plastovému systému Ventilaplast.


Hladké potrubí KG-Systém (PVC) SN - DN (ID) - 1Doporučené Doporučené -. RSKW 1těsná zpětná klapka k digestoři. Mezipřírubová klapka pro plyn Abo Valve 610B-G080. Ideální pro použití k digestoři.


Zpětné klapky, nízká cena, zpětná klapka KSB, ABO, AHP, Giacomini. KG zpětná klapka s aretací DN 1PES. Velký stupeň otevření (více než průtočné plochy).


Možnost osadit klapku pákou a závažím. Dlouhá životnost díky materiálům sedla tělesa a disku. Velké víko umožňuje čištění a výměnu disku bez nutnosti demontáže z potrubí.


Technické listy výrobků. Průměr zpětné klapky je 1mm. Plastová kruhová vzduchotěsná zpětná klapka KZK se používá k zamezení zpětného proudění vzduchu potrubím a je konstruována pro přímé zasunutí do větracího potrubí o vnitřním průměru 1mm. KLAPKA zpětná přírubová DN 1MONTI kulová L=400mm VOD-KA č. Je vybavena jednou nerezovou klapkou.


Pokud jsou pračky, toalety nebo sprchy. Príslušenstvo k odsávačom pár) Hodnotenie produktu:. Koncová - žabí klapka DN2s klapkou z nerezové oceli a hrdlem pro plastové potrubí od firmy HL Huttererer-Lechner, typ HL720.


Kvalitní zpětná klapka do digestoře se uplatní zejména u digestoří, které mají odsávání do vnějšího prostoru. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Bezpřírubová zpětná klapka BZK (ST), DN - 1,PN-16.


Zpětná klapka dn 150

Bezpřírubová zpětná klapka. KGKLAP zpětná klapka s aretací - DN 150. Dostupný v dalších průměrech Ø mm. Tělo klapky je třeba instalovat horizontálně (vodorovnost zajistit ve vodorovném i příčném směru) a orientace šipek musí souhlasit se směrem průtoku. Zkušební zátka umožňuje provedení standardizované zkoušky těsnosti potrubí.


Nalezeno: 6produktů. Více informací od 3Kč.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě