Zpětná klapka dn 200

Zpětná klapka dn 200

Kanalizační zpětná klapka slouží jako ochrana proti vzduté vodě (záplavám). Je vybavena jednou nerezovou klapkou. Snižuje riziko proniknutí hlodavci do bytu skrz kanalizační trubky. Její výhodou je možnost ruční aretace.


Klapka funguje automaticky. Hodnocení produktu:. CZ si můžete vyzvednout v kamenné prodejně na Praze 10. Mezi příruby -÷ 3Martech Váš spole. PopisLitinová zpětná klapka , která slouží k zajištění jednosměrného proudění pracovního média.


Toggle navigation Toggle navigation. Zpětná klapka pro neagres. Otevírací tlak tlak 0b. Koncová - žabí klapka DN2s klapkou z nerezové oceli a hrdlem pro plastové potrubí od firmy HL Huttererer-Lechner, typ HL720. Kotoučová zpětná klapka se středícím kroužekem pro umístění mezi dvě příruby.


Vyhovuje normám DIN, UNE, ANSI, BS atd. Je vhodná pro kapaliny, plyny a páru. Těsné klapky KPK zamezují průniku pachů do bytu z digestoří sousedů. Mezipřírubová klapka pro pitnou vodu Abo Valve 624B050.


Velký stupeň otevření (více než průtočné plochy). Možnost osadit klapku pákou a závažím. Dlouhá životnost díky materiálům sedla tělesa a disku. Velké víko umožňuje čištění a výměnu disku bez nutnosti demontáže z potrubí.


KGZK zpětná klapka jednoklapková r. Průběžné kanalizační klapky slouží k zabránění zpětného chodu splašků, hlodavců a pachů zpět do potrubí. Nejčastěji se montují do revizní šachty kvůli pří. DN 1Běžně do prac.


Průměr zpětné klapky je 1mm. Měkkotěsnicí zpětná klapka se šikmým sedlem. Dvojnásobná životnost disku díky konstrukci, která umožňu. DN 2Běžně do prac.


Přírubová zpětná klapka (kulička) s kontrolním otvorem BRA. Koupit Počet kusů přidat do o. Vnitřní průměr potrubí ( DN ): 2mm. Určeno pro plastová svodná potrubí s hrdlem.


Autor: Fero Fero Datu06. Zákaznicí kupující toto zboží zakoupili také. ZPĚTNÁ KLAPKA JEDNOKŘÍDLÁ L10. PN Pozice Součást Materiál 3Materiál 364.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě