Zpětná klapka kg

Zpětná klapka kg

KG zpětná klapka s aretací premium DN 160. Těsnící pryžový kroužek je v ceně a je vložený v hrdle. Kanalizační zpětná klapka slouží jako ochrana proti vzduté vodě (záplavám). Je vybavena jednou nerezovou klapkou.


Snižuje riziko proniknutí hlodavci do bytu skrz kanalizační trubky. Klapka funguje automaticky. Její výhodou je možnost ruční aretace.


Zpětné klapky by měly být použity pro dešťové a. Automatická zpětná armatura proti vzduté vodě DN1s vyjímatelnou klapkou z nerezové oceli a krytem k čištění. Síťka ochrání vaše potrubí před nežádoucím hmyzem a malými škůdci. Díky dokonale hladké vnitřní stěně je kanalizace provedená z tohoto potrubí velmi odolná proti zanášení. Zpětná klapka PVC pro čtyřhranné potrubí 1x mm. Neocenitelný pomocník všude tam kde jedním potrubím odvětráváte koupelnu, zácho kuchyň.


Zpětná klapka kg

Je určen k odtoku běžné. Při poklesu tlaku se klapka těsně uzavře díky permanentnímu magnetu. Pachutěsná zpětná klapka KPK, vzduchotěsná zpětná klapka KZK, KZK-S se síťkou proti hmyzu a KZK-U s usměrňovačem vzduchu, určené pro montáž do potrubí.


PLASTBRNO Vodorovná kanalizační zpětná klapka , DN 20 materiál z e-shopu E-VODOTOPO. Vzduchotěsná zpětná klapka KZK 1KG se silikonovou membránou ideální pro montáž do kruhového potrubí. Plastový kroužek s kruhovým dvojitím těsněním a přiléhavou membránou, která se otevře i za.


Kruhová zpětná klapka s pružnou membránou se používá se k zamezení zpětného tahu v potrubí. Příklady použití: Dokonale oddělí společný rozvod potrubí pro koupelnu a WC. Extra těsná klapka ochrání vaší domacnost před nežádoucím pachem z potrubí. Jednouzávěrový systém zabraňuje zpětným průtokům.


REDI kanalizační zpětná klapka CLASSICA DN 250. Otevírací tlak tlak 0b. Rozměry balení: Hmotnost ( kg ): 0. KKL110DV, KLAPKA ZPĚTNÁ KG DN.


Zpětná armatura proti vzduté vodě s klapkou z nerezové oceli a revizním čistícím krytem. Zamezuje zpětnému proudění přes vodoměry, a tím i nepřesnému měření spotřeby. Instalace zpětných klapek je důležitá hlavně v domech s rozvodem studené a teplé vody. Plastová kruhová vzduchotěsná zpětná klapka KZK se používá k zamezení zpětného proudění vzduchu potrubím a je konstruována pro přímé zasunutí do HT či KG potrubí s označením 125.


Přehled možností připojení ACO zpětných klapek na odpadní potrubí. KLAPKA zpětná přírubová DN MONTI kulová L=200mm VOD-KA č. Nestíháte sledovat novinky na našich stránkách? Přihlaste se k odběru a my Vám je budeme přednostně zasílat na e-mail.


KGKLAP zpětná klapka s aretací - DN 110.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě