Zpětná klapka na hadici

Zabraňuje zpětnému proudění na velkých i menších průměrech. Pracovním prvkem je klapka (disk), přivírající odpovídajícím způsobem tvarovaný otvor. Klapka se umisťuje tak, aby proud média přispíval k jeho dotěsnění.


Zpětná klapka na hadici

Slouží zejména k eliminaci zpětných rázů v potrubí na výtlačnou část čerpadel. Při osazení klapky nerezovým sítkem vytvoříme velice kvalitní sací koš. Další situace je, že napustíš su necháš v něm hadici a do rána je voda zpátky ve studně. Na tohle je zpětná klapka.


Vše na bazény koupíte v e-shopu Bazenonline. Zpětná klapka s napojením na bazénové hadice. Kvalitní zpětná klapka do digestoře se uplatní zejména u digestoří, které mají odsávání do vnějšího prostoru. Je nám velice líto, ale pro nákup za Klubové ceny nemáte na svém kontě dostatečný počet bodů. Zamezuje zpětnému proudění přes vodoměry, a tím i nepřesnému měření spotřeby.


Zpětná klapka na hadici

Instalace zpětných klapek je důležitá hlavně v domech s rozvodem studené a teplé vody. Nově přehlednější a rychlejší. Průtokové a tlakové spínače, sací koše, hadice , spojky a další.


Zaregistrujte se a získejte navíc až slevu na zpětné klapky. Zpětné klapky ihned k expedici za akční ceny. ARM ZKET zpětná klapka EURA - těžká.


V našem prodejním sortimentu najdete zpětné klapky z šedé a tvárné litiny, z oceli, nerezové oceli a mosazi, případně jiných materiálů. Tento typ zpětné klapky lze použít pro všechny bazény, které mají rozvody provedené z modrých, bílých, nebo černých bazénových hadic. Používá se k vanovým a sprchovým armaturám. Oprava a údržba zpětných klapek.


Instruktážní video pro začínajíci obsluhu a údržbu parních kotlů. Skladem - prodejna Brno, ihned k odběru. Zajišťuje pouze jednosměrný chod vody, tím pádem zabraňuje přetečení vody ze zásobníku zpět do systému při případném poklesu tlaku (odstávka vody v bytovce a podobně). Pachutěsná zpětná klapka KPK, vzduchotěsná zpětná klapka KZK, KZK-S se síťkou proti hmyzu a KZK-U s usměrňovačem vzduchu, určené pro montáž do potrubí.


Zpětná klapka na hadici

RSKW 1těsná zpětná klapka k digestoři. Ideální pro použití k digestoři. Klapka je vhodná pro instalaci do vzduchotechnického potrubí - spiro, kruhové plastové bílé potrubí, flexi potrubí. Uzavírá se pouze tlakem vody. Na internetu jsem to nenašel.


Bazénová zpětná klapka pro nalepení na trubku, nebo hadici pro bazénové instalace. Pro bazénový instalační materiál používejte speciální lepidla na PVC. V nabídce máme jak klapky samotížné, které jsou otevírány a zavírány samotným proudícím vzduchem, tak klapky mechanické a elektronické. U těch si průtok vzduchu i jeho intenzitu regulujete samostatně. Těleso i záklopka mosaz 5 těsnění NBR Pružina nerez.


Platba na dobírku GEIS kartou. Mosazný talířek je dotěsněn gumovým těsněním a přitlačován pružinkou k dosedací ploše zpětné klapky. Pro odtah byla použita hliníková hadice semivent o průměru 120mm napojená k digestoři a vedená až ven na fasádu domu, kde byla zakončena mřížkou. U digestoře ani v potrubí nebyla zpětná klapka.


Do domu proto otevřeným otvorem silně pronikal venkovní vzduch.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě