Regulátor tlaku vzduchu s odlučovačem

Regulátor tlaku vzduchu s odlučovačem

Pro přepravu zboží využíváme Zásilkovnu, Českou poštu, DP Toptrans. Kombinovaný set - regulátor tlaku vzduchu (redukční ventil) s odkalovačem ( odlučovačem ) a přimazávačem. Zařízení umožňuje regulovat tlak vzduchu , odstranit zkondenzovanou vlhkost ze vzduchu a přidávat pneumatický olej do proudu stlačeného vzduchu ve formě mlhy. Chrání pneumatická zařízení před poškozením.


Regulátor tlaku vzduchu YATO. Vážení Tímto Vás informujeme, že v důsledku epidemie coronaviru a zavedení omezení může dojít ke zpoždění vyřízení objednávky. Komplet s vypouštěcím ventilem, manometrem, průhledným zachycovacím sklem z PVC. Odlučovač olejový s maznicí Einhell. Popis: Plně funkční regulator tlaku s odlučovačem.


Avtomatski regulator pretoka - Duration:. MPa), nádobka pro kondenzát 90ml, max. Tento výrobek je dokonalým doplňkem pro jakoukoliv pneumatickou instalaci.


Regulátor tlaku vzduchu s odlučovačem

Další zařízení za odlučovačem představoval regulátor tlaku vzduchu , spojený s pohotovostním. Výrobca: Pozrite si viac produktov značky Vorel. R230G02B je pneumatický vysoce přesný regulátor tlaku vzduchu vhodný pro aplikace jako jsou přístrojové techniky, kde se vyžaduje přesnost regulace. MPa, s filtrem (90ccm). Obrázek je pouze ilustrační.


Změna barvy obalu vyhrazena. Odpouštění kondenzátu pro montáž na jednotky pro úpravu vzduchu , rozvody stlačeného vzduchu , systémy se stlačeným vzduchem, pro automatické odpouštění shromážděného kondenzátu. Použití: K čištění a regulaci stlačeného vzduchu pneumaticky poháněných nástrojů, válců, ventilů atd.


Nastavení tlaku se dá aretovat zatlačením ručního kolečka. Robustní provedení pro vysokou spolehlivost. Nákup tovaru možný len živnostenský list, prepravné zdarma pri objednávke nad 50€. Lze kombinovat s maznicemi včetně montážní.


Redukční ventil s filtrem a odlučovačem oleje a kondenzátu. Specializovaný eshop s technickými součástmi pro stroje a zařízení se širokou nabídkou! BAR včetně manometru 0-BAR. Montáž priamo na kompresor.


L, motor 2kW, 3Volt. Vypínací tlak nyní bar. Na tlakovém spínači lze upravit. Původně byl vypínací tlak 6. Přidaný regulátor tlaku s odlučovačem - díky tomu lze např.


Pro redukování tlaku vody, neutrálních nelepivých kapalin, stlačeného vzduchu , dusíku a jiných neutrálních, nehořlavých plynů. Provedení DRV 302-je určeno pro pitnou vodu. Rozvod stlačeného vzduchu.


Vše (239) Aircraft (198) Bow (1) Extol (15) Ferm (1).

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě