Kanalizační potrubí kg

POTRUBÍ KG - HLADKÉ KANALIZAČNÍ POTRUBÍ 02. SN umožňující dodatečné vkládaní prvků a možnost napojení na další systémy (revizní šachty). Výsledkem jsou kanalizační trubky a tvarovky s dokonale hladkou vnitřní stěnou, odolnou proti abrazi, houževnatou vnější vrstvou, která odolává všem materiálům, běžně používaným pro obsyp potrubí a pružným jádrem, schopným odolávat zemním i kolovým tlakům. Kanalizační potrubí KG je vyrobeno z neměkčeného polyvinylchloridu (PVC-U). Trubky oranžové barvy mají hladkou vnější i vnitřní stěnu, díky čemuž jsou lehce odplavovány případné nečistoty, a zabraňuje se tak vytvoření usazenin na stěnách.


KG Systém (PVC) - systém plastového kanalizačního potrubí. Upřesnit parametry jmenovitá světlost. DN 1(21) DN 1(24) DN 1(27) DN 2(25) DN 2(13) typ. KG kanalizační trubky PVC.


Pro svodná potrubí pod budovami, kanalizační přípojky, stokové sítě. Venkovní kanalizační systém obsahuje roury a tvarovky vyrobené z tvrdého PVC barvy oranžové v průměrech. Plastová kanalizace a kanalizační systémy PVC KG hladké trubky, odbočky a kolena.


Kanalizační potrubí kg

Potrubí je ve třech pevnostních třídách. Ceník plastového potrubí a tvarovek na kanalizaci. Kanalizace potrubí , roury a šachty jsou v třídách zátěžové tuhosti SNa SNo průměrech od DN 1do DN 600.


Používají se pro kanalizační zasíťování měst, obcí či na stavbu RD. KG odpadní potrubí pro venkovní kanalizaci. Přednosti a výhody: Životnost až 1let, chemická odolnost, výborné hydraulické vlastnosti, 1 těsnost spojů, snadná pokládka.


Systém venkovního kanalizačního potrubí KG je určen pro instalaci do země a lze jej napojovat přímo na systém vnitřního kanalizačního potrubí HT. Rozsah použití KG systému Odpadní trubky a tvarovky jsou určeny k venkovnímu. KG trubky koupit o objednat u OBI. PVC roury jsou vyráběny v délkách 0. Systém kanalizačního potrubí z PVC-U pro ležatou kanalizaci se používá pro beztlakovou dopravu splaškových a dešťových vo kde maximální teploty kapalin nebo okolí nepřesahují trvale °C.


PP-HT patří k nejběžněji používanému materiálu na vnitřní kanalizaci. Trubky a tvarovky z PE Veškerá potrubí vnitřní kanalizace mohou být prováděna z kanalizačních trub a tvarovek z vysokohustotního polyetylenu (PE-HD). Trubka s hrdlem Čistící tvarovka (obdélníkový uzávěr) Čistící tvarovka (kruhový uzávěr). Roury, potrubí Roury KG - SN. OSMA KGB DN 100xkanalizační koleno.


Kanalizační potrubí kg

Různé délky a průměry,vyřazené, naštíplé,nebo jinak poničené, po zkrácení plně použitelné. Také pp a pe náviny-zbytky. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenze. KGEM systém je určen jako kanalizační systém pro svodná potrubí pod budovami, kanalizační přípojky a stokové sítě s výškou krytí až 4m. Prodáváme běžné druhy kanalizačních víček pro potrubí tipu KG.


K X-STREAM, PRAGMA, EM-COR, Teracan. Pro výstavbu ležaté kanalizace, pevné - do hloubek až m, dlouhodobě stabilní, chemicky odolné, ekonomické. Jsou určeny pro výstavbu a. Všechny tvarovky a trubky jsou opatřeny hrdlem a pryžovým těsněním, což značně urychluje instalaci a díky dilatačním vůlím ve spojích zaručuje bezpečný provoz.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě