Pumpa 3 skm 100

POUŽITÍ Pro “ studny. Cirkulace vody ve fontánách. Zavlažování deštovou vodou. Napájení tlakových systém. Plnění a vyprazdňování nádrží.


Maximální průměr čerpadla : jen mm ! BLUE LINE 3SKM ponorné čerpadlo do studní a nádrží, pro zásobování domácností, chat nebo zahrad čistou vodou. Ponorné čerpadlo do vrtu BLUE LINE SKM 15 30m kabel, 230V. SKM Type pump are suitable for clean or slightly contaminated liquids with low viscosity.


Hydraulika pompy jest bezpośrednio zintegrowana z. OMNIGENA pompa głębinowa (400V) SKT 100. Używam SKM - ki 1od czterech lat. Omnigena SKM1(Studnia ma 16M) i nie mam z nią żadnych.


Pumpa 3 skm 100

Třípalcové ponorné čerpadlo s periferálním oběžným kolem a zapouzdřeným ponorným motorem. Vhodné pro vrty od 80mm. Plnení a vyprazdnování nádrží.


Produkt nemá žiadne parametre. Pro 1 funkčnost povolte prosím aktivní skriptování v nastavení Vašeho prohlížeče, případně použijte prohlížeč, který JavaScript podporuje. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Nově přehlednější a rychlejší. Kompletní informace k výběru.


IdealTerm pumpa 3STM3-FI “–75KW - potopna pumpa. Vortex 4Skm - 1búvárszivattyú az eMAG-nál, kedvező ár és gyors házhoz szállítás! Slouží pro zásobování zavlažovacího systému,. Pumpa típusa, Búvárszivattyú. With this series, Sennheiser offers high-quality state-of-the-art RF transmission systems with a high level of operational reliability and ease of use.


Souhlasím s tím, že pokud nevyhovuje levná verze 3SKM, pak určitě doporučuji SQ 2-zn, Grundfos. Nakupujte u specialistů na Neptun. Použité měsíců, jako nové.


Plně funkční, bezproblémový chod. SKM 1ponorné čerpadlo kabel 25m na Neptun. Zakoupeno v Remont čerpadla. Hodnocení produktu: 1. Olcsó skm 1Szivattyúk árak, akciók. IBO 3skm 1vélemények.


Többfokozatú, mm átmérőjű periférikus merülő szivattyú. Tak j už mám v provozu SKM 15 jede tak 1.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě