Splachovací nádrž

Splachovací nádržko, vyměň se! V našem video návodu z projektové dílny HORNBACH vám ukážeme, jak snadno demontovat splachovací nádržku a namontovat novou. K tomu dále patří samozřejmě návo jak nainstalovat vedení, aby splachování WC a další funkce poté správně fungovaly. Pozor, voda je dnes drahá. Nefunkční splachovač vám může ukrást i několik desítek tisíc korun.


Splachovací nádrž

Tento model se nejvíce ujal na lodích. Laguna splachovací nádrž Monoblok - pro montáž na kombi mísu. WC nádržky a splachovací ventily za skvělé ceny. Geberit AP1AP1Vysokopoložená splachovací nádržka na omítku, s řetízkem, alpská bílá. Nádržku lze zvolit nízkopoloženou či vysokopoloženou.


Dual - dvojí splachování. Pro instalaci nízko, nebo vysoko. Kompletní, závěsná na zeď s bočním připoje. V každom type wc nádrže nájdete informácie, ku ktorým je vhodné, a preto všetko bude dokonale pasovať.


Splachovací nádrž

Mnoho modelů, ze kterých si vybere každý. Hledáte klasické, designové nebo retro nádržky? Náhradní díly Geberit, Alca plast, Schell, Slovplast (SAM Holding), Falcon, Jika. ProCeram - Plzeň - obklady, dlažby, vybavení. Během posledních let jich byly po celém světě namontovány miliony.


Vyberte si splachovací nádržku k vášmu klozetu. Jsou známé svoji příslovečnou spolehlivostí. Před expedicí z výroby provádíme u každé nádržky zkoušku těsnosti.


Záruka dodání náhradních dílů po dobu let. Vysoká instalace nad wc mísy – ovládání splachovací šňůrou. Vodu lze připojit libovolně z levé, nebo pravé strany. Nabídka náhradních dílů na splachovací nádrže, napouštěcí a vypouštěcí ventily české značky Alca plast.


ND Nádrž Alca plast A-manžeta vrapová x mm. Wc závěsné Vitra Shift zadní odpad RN010REX. Otevřený okruh splachování, snadnější mytí a moderní elegantní design, stále čistá toaleta bez bakt. Zaveden pětidenní vyučovací týden.


Online katalog Technická podpora. Linka technické podpory. Pouze technické dotazy k produktům. Nádrž na dešťovou vodu Ligneux 3l, tmavé dřevo.


Zahradní plastová nádrž na dešťovou vodu SEINE 3l, stone. Plastová nádrž na dešťovou vodu TONNELET 2.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě