Opravy vodoměrů

Opravy vodoměrů

V případě, že je nutná výměna náhradního dílu, jež musíme objednat, může být dodací lhůta delší, o ukončení opravy je zákazník informován telefonicky. Zajišťujeme opravy vodoměrů DN – 2včetně jejich následného ověření. Opravujeme jak domovní, tak i průmyslové vodoměry. Rozsah měření je ve třídě C, montážní poloha je libovolná. Je možné osadit prvky pro dálkové přenosy.


Vodoměr je podroben tlakové zkoušce. Kdo platí tuto revizi, majitel domu nebo nájemníci? Opravy a revize poměrových vodoměrů.


V prodeji nabízíme bytové, domovní a průmyslové vodoměry včetně indukčních průtokoměrů různých typů a značek. Již let se specializujeme na opravy vodoměrů , metrologii a prodej repasovaných i nových vodoměrů a měřičů tepla. Nabízíme ověřování vodoměrů všech rozsahů. Pro firmy ověřujeme průmyslové vodoměry až do DN 300.


VODÁRNA PLZEŇ provádí opravy a ověřování všech typů vodoměrů v opravně a zkušebně na úrovni státního metrologického střediska dle zákona o metrologii č. Cena repasovaného vodoměru. Zajímalo by mě, za jakou dobu má majitel domu zajistit revizi poměrového vodoměru (nebo let) a jak ho k tomu donutit. Společnost Vodotech, spol.


Tato činnost je vykonávaná na základě Osvědčení o registraci č. Je výhodná zejména pro menší subjekty, které nemají vlastní vodoměry na. Prodej a montáž vodoměrů v Táboře a okolí. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Inmes, Neovlivnitelnyvodomer. Repase vodoměrů výměnným … Přidat firmu do hromadné poptávky. Firma František Pokorný.


Opravy vodoměrů

Naše činnost se orientuje na vše, co souvisí s provozem bytových vodoměrů. Jsme schopni převzít vodoměry i do komplexní péče, kdy zajišťujeme jejich odečty, vyúčtování, cejchování a opravy. Množství dodané vody měří provozovatel vodoměrem , který je stanoveným. Jsou to veškeré vodoměry , podle nichž jsou účtovány. Pokud požadujete dřívější kalibraci vodoměru , záleží na.


Linka byla dopravena do nového objektu laboratoře pro kalibraci vodoměrů vodohospodářské. Jako navazující činnost provádíme i opravy a repase všech typů vodoměrů , zároveň také sklad naší společnosti na totožné adrese jako sídlo firmy, slouží jako sběrné místo veškerých záručních i pozáručních oprav vodoměrů. Záleží na stanovách konkrétního BD či SVJ.


V některých případech jsou však větší opravy či zásahy do bytu, které souvisejí se společnými prostorami, částečně či zcela hrazeny z fondu oprav. Služby › Oprava vodoměrů. Připravili jsme pro Vás novou generaci vodoměrů Kamstrup Multical s integrovaným teploměrem, modifikované vodoměry Kaden S06x s informací o zapnutí komunikace wireless M-Bus na displeji, kvalitní ultrazvukové kalorimetry Kamstrup Multical 3a teplotní sensory s rozhraním wireles m-bus. U vybraných vodoměrů můžete získat rozúčtování nákladů až na let zcela. Cejchování vodoměrů , specializace na vodoměry a měřiče tepla, opravy a ověřování, úřední přezkoušení, kalibrace, montáže a instalace.


Nabídka poradenství, projektů a pohotovostního servisu. Veškeré díly v dolní, mokroběžné části nahradíme díly novými, bez ohledu na opotřebení dílů starých. Počítadla zásadně nulujeme, průhledný kryt je vždy nový.


Například: opravy podlahových krytin, částí dveří a oken, výměny zámků, opravy a výměny vypínačů, zásuvek, jističů, zvonků, domácích telefonů, zásuvek rozvodů datových sítí, signálů televizního vysílání, dále pak opravy a výměny bytových měřidel pro rozdělování nákladů na vytápění a opravy a certifikace bytových vodoměrů teplé a studené.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě