Teiko bodam

BODAM acrylic baths are available in left and right performance. They can also be fitted with a facing panel. This product suites well not only to tinier bathrooms in block of flats but due its decent size delivers more handling space to the bathroom. Hodnocení produktu:. Rohová vana z akrylátu.


Teiko bodam

Objem vany je 2litrů. Na objednávku Běžná doba dodání dní. Zpět Dostupnost produk. Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované.


Akrylátové vany BODAM lze vybavit kterýmkoli z hydromasážních systémů ECO a STANDARD s výjimkou systémů EXCELLENT. Expresné doručenie po Slovensku! Tento výrobek je vhodný nejen pro stísněná koupelnová. Rozměry: 160×100×cm. Připevnění krytu na vanu a jeho případné odejmutí je snadné.


Podrobný postup je uveden v návodu na instalaci krycích panelů. Telefón (nepovinné) Zadajte v prípade, ak si želáte, aby sme Vás telefonicky kontaktov. Nejlevnější e-shop NetObchodak.


Zboží za akční ceny, slevy. Z estetického aj praktického hľadiska je vhodné vaňu osadiť krycím panelom. Pripevnenie krytu na vaňu a jeho prípadné odobratie je jednoduché. Detail produktu Do obchodu.


Teiko bodam

Obdĺžniková vaňa Roth Amore 180x1. Kč Gama Popelnice plastová 1L - zelená. Spytihněv 57 Czech Repupblic tel. Net la un pret avantajos. Livrare prompta in toata tara.


Přihlášení k vašemu účtu. Nová registrace Zapomenuté heslo. Kód: 160x1- asymetrická vana. Popis produktu BODAM levá - 160x1- asymetrická vana.


Teiko bodam

Teiko krycí panel k vaně Bodam. Cena vany je včetně nožiček! Příplatek za barvy: manhattan, pergamon, (ev. bahama) nebo dle aktuálního ceníku výrobce. Důmyslně egonomicky řešená vana.


Díky svému tvaru dodává do panelových koupelen opticky více prostoru.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě