Čištění plynových hořáků

Čištění plynových hořáků

Vyčištění trysek po dlouhých letech u plynového sporáku, už jsme měli malý oheň a jeden hořák nešel vůbec. Když se to dalo na sporo, tak oheň zhasl. Obdivuju lidi, co tomu rozumí. ZAJIŠŤUJEME KOMPLETNÍ SERVIS KOTELEN – HOŘÁKŮ – KOTLŮ. Sada na čištění trysek hořáků u plynových grilů NapoleonBalení obsahuje malý kartáček a kovový vrut.


Propichovací jehla na propíchnutí a čištění zanesených plynových tryse. Sada určená pro čištění trubkových hořáků grilů Napoleon. Zbytky pokrmů a koroze může časem zanést či ucpat otvory na trubkách hořáků.


Přiložený vrták vložte do vrtačky a obnovte zanesené otvory. Nejlépe se údržba provádí na vyndaném hořáku. Vrtejte kolmo, abyste předešli zlomení vrtáků.


Čištění plynových hořáků

Revize plynových kotlů spočívá v činnosti přípravě spotřebiče na zimu. Provádí se hlavně mimo topnou sezónu a obsahuje: vyčištění kotle od prachu a nečistot. Kontroly plynových kotlů spočívá v činnosti přípravě spotřebiče na zimu.


Výhody plynových hořáků – rychlost a snadná regulace, a eleganci sklokeramiky kombinují speciální desky. Jejich výjimečností je umístění hořáků , které nenajdete na skle, ale pod ním. Deska je tedy zcela hladká a elegantní. Buďte první a napište svůj názor!


Čištění plynových hořáků

Unsubscribe from Marek Pšenička? Plynoservisy a plynové spotřebiče. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba FP INSTAL s. Provádíme opravy domácích plynových spotřebičů a zajišťujeme také záruční a pozáruční servis vybraných značek plynových spotřebičů a preventivní servisní údržbu.


Pokud vám přestal fungovat sporák nebo kamna či máte pocit, �. Zapomeňte na skryté závady, které zvyšují spotřebu vašeho kotle a můžou vás stát i život kvůli unikajícímu plynu. Postaráme se o revize, servis a opravy plynových kotlů i hořáků. Od uvedení do provozu až po záruční a pozáruční opravy. Roční prohlídky, čištění hořáků, zapalovacích hořáčků, odstranění případných záva seřízení. Kartáče pro čištění plynových kotlů, bojlerů a průtokových ohřívačů.


V této sekci naleznete široký výběr jednotlivých čistících kartáčů. Kartáče z nylonovou čistící plochou jsou určeny pro primární výměníky, hořáky, ventilátory a ostatní díly u plynových kotlů. Hořáky jsou obvykle vyrobeny z hliníku, proto se vyhněte jejich čištění pomocí sody a octa, protože by to mohlo odbarvit kov. Namáčení v teplé mýdlové vodě a čištění pomocí měkkého kartáče je na odstranění zbytků potravin z drobných otvorů v hořácích nejlépe.


Jednáme opravdu rychle. Provedeme servis plynových kotlů a hořáků , poradíme vám s výběrem a zajistíme vše od prodeje až po montáž nového zařízení. Chemické čištění topení.


Vraťte topení původní výkon pomocí chemick. Vyčistěte tedy zapalovací systém přiloženým kartáčkem, který vsunete do zapalovacího otvoru a odstraníte nečistoty. Vařidlové hořáky moderních plynových sporáků jsou vybaveny zapalovacími elektrodami a případně i pojistkami plamene.


Plynové sporáky jsou obvykle vybaveny čtyřmi vařidlovými hořáky různých výkonů. Obzvlášť u plynových sporáků je důležité myslet na bezpečnost. Pojistka hořáků – Bezpečnostní pojistka hořáků už je dnes prakticky nezbytností, chcete-li se vyhnout nechtěnému úniku plynu.


Čištění plynových hořáků

Vícevrstvé sklo – U trouby plní úlohu bezpečnostního prvku dvou až třívrstvé sklo dvířek. Revize, kontrala a čištění plynových zařízení a spotřebičů Termet, Baxi, Thermona, Immergas. Provozní revize a kontroly plynovodů s technickými plyny. Wok-hořák: vaření s vysokým výkonem až kW.


Barevné provedení: elegantní design díky černému tvrzenému sklu. Samostatné smaltované rošty pod hrnce: pro snadnou manipulaci a čištění. Wok hořák vpředu vlevo: hořák WOK 3.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě