Vanička s lehátkem

Dětská vanička s lehátkem. Snadná manipulace s miminkem. Součástí vaničky je teploměr, který kontroluje teplotu vody. Nehrozí opaření miminka.


Zabudovaný teploměr je praktickým doplňkem. Rozměr lehátka 50×27cm. Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije.


Postýlka má kolečka pro snadnější manipulaci. Má velmi odolnou a zároveň lehkou konstrukci. Funkce: - lehká a odolná konstrukce, - jednoduchý systém skládání a rozkládání, - kolečka, - lehátko, - přebalovací podložka s bezpečnostním popruhem, kterou je možno snadno připevnit k horní části konstruk. Nafukovací vanička s výpustí, zpětným vzduchovým ventilem, nafukovacím dnem a nafukovacím lehátkem , které lze použít pro děti od narození do měsíců.


Praktická dětská vanička Lagoon je ideální na koupání děťátka. Detská vanička od značky Maltex s obrázkami dinosaurov je vyrobená z tvrdeného, nezávadného plastu. Na jednej strane vaničky sú dve priehradky napríklad na mydlo a hubku pre bábätko.


Nabízím příjemné látkové lehátko do vaničky s nerezovou kostrou. Je jako nové, použité párkrát. Vanička je ergonomicky tvarovaná s dĺžkou 1cm.


Vanička s lehátkem

Popis: Prodám starší větší vaničku s látkovým koupacím lehátkem. S vaničkou Natálie, každý malý vlk má rád plachtění. Pro užší výběr můžete využít filtrů podle ceny, podle výrobce, či podle stáří položky v katalogu. Perfect Dress EU - Široký sortiment zboží za super ceny. Praktický úchyt na přenášení nebo lze rovněž zavěsit třeba na háček určený pro ručníky.


Na koupání se bude miminko brzy těšit, vanička s lehátkem nebo koupací kyblík budou Vaším každodenním pomocníkem. Po umytí s příjemnou žínkou zabalte miminko do české Tetra pleny nebo bambusové pleny s vysokou savostí a pro miminko to vždy bude příjemný závěr dne. Odkladací část na kosmetiku.


Spodní vypoštěcí ventil. Přesto si je výrobce vědom, že jisté olejnaté výrobky se mohou pojit s medikálním olejem. Což znamená, že opakované a zvýšené používání tekutin obsahující olej, např. Světle zelená vanička s plastovým lehátkem pro miminko, používaná, v pěkném stavu. Délka vaničky 102cm, šířka v nejširším místě 51cm.


Díky zátce ve vaničce je vypouštění vody velmi pohodlné. Je vhodná již od narození. Plně vybavená a velmi praktická vanička s nádhernám motívem.


Prodám krásnou designovou termo vaničku HOPPOP, se stojanem a lehátkem. Díky integrovaným madlům lze vaničku snadno přenášet a zabudovaný odtok pomáhá vypustit vodu po koupání. Kup teď 2Kč s dopravou 2Kč.


Skládací vanička vhodná hlavně do malých bytů. Prodám zelenou používanou, ale stále pěknou vaničku s lehátkem s motivem kachničky. Prodám – vanička s lehátkem FISHER PRICE, lokalita Brno.


Lehátko je připevněno k vaničce přísavkami.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě