Čištění žaluzií vertikálních

O naší čistírně žaluzií Čistíme vertikální žaluzie v naší specializované čistírně, vybavené nejúčinnější zahraniční technologií, jediné svého druhu v ČR. Ceník čištění vertikálních žaluzií. Cena čištění žaluzií se odvíjí od šíře lamel a způsobu, jakým jsou žaluzie dodávány zákazníkům. Níže uvedené ceny jsou bez DPH, které činí pro firmy a pro soukromé osoby.


U vertikálních látkových žaluzií je sprchování nebo koupání povoleno. Postupujte tak, že do vany s vlažnou vodou přidejte jemný prací prostředek a žaluzie ve vodě jemně, tedy bez ždímání a drhnutí, vyperte.

Když budou čisté, osprchujte je ještě vlažným proudem vody a nechte je volně vyschnout. Efektivní způsob čištění žaluzií pomocí speciálního nástavce na vysavač. Home Čištění vertikálních žaluzií. Litujeme, tuto stránku na novém webu již nemáme. Prosíme, pokračujte kliknutím v horním menu, nebo v rozcestníku našeho sortimentu níže.


Součástí čištění žaluzií jsou i drobné opravy. Po domluvě na určitém termínu žaluzie demontujeme a po vyčištění je instalujeme zpět. Provádíme čištění žaluzií i do hodin nebo dle přání zákazníka.


V průběhu čištění dochází ke kontinuálnímu pohybu lamel v čistící lázni, což zaručuje šetrné zacházení s těmito lamelami.

Používáme pouze čistící přípravky doporučené výrobcem naší technologie, které zaručují zachování všech původních vlastností žaluzií. Kapacita naší čistírny je v současné době cca 1. Výše uvedená cena je bez DPH. Cena nezahrnuje dopravu, která činí po Praze paušálně 31- Kč včetně DPH za jednu cestu a demontáž a montáž žaluzií v částce 4Kč včetně DPH za každou započatou hodinu.


Doprava mimo Prahu je zajišťována dle. Pomocí speciálních přístrojů zbavíme žaluzie prachu a bakterií, které může znepříjemnit život nejenom alergikům. Ještě před tím, než se pustíte do čištění vertikálních žaluzií svépomocí, pamatujte na to, že jsou jednotlivé lamely antistaticky ošetřeny, aby na nich neulpíval prach. Doporučujeme pravidelné čištění proti zašlosti látek a proti usazování prachu s ohledem na alergiky. Zbavte se nepříjemné a nepohodlné práce a jejich čištění nechte na nás.


Možná vás pohled na vyčištěné. Specializovaná čistírna vertikálních žaluzií - čištění žaluzií nejmodernější technikou. Firma Bohumil Pluhař - zastoupení po celé ČR. Ostravy nabízí chemické čištění vertikálních žaluzií.


Nabízíme kvalitně odvedenou práci za. Dobrý den ,prosím o vyčistění vertikálních žaluzií v celém rod. Při použití naší technologie neomezujeme zákazníka , neboť vlastní demontáž a montáž zabere minimálně času. Po dojednání konkrétního termínu čištění jeden den žaluzie demontujeme a druhý den namontujeme zpět na okna (platí pro zákazníky v Praze).


To platí pro zákazníky v Praze. Pro zákazníky mimo Prahu se doba, po kterou jsou bez.

Chemické čištění vertikálních žaluzií - kvalita za rozumnou cenu Společnost Prádelna Šopík s. S pomocí vertikálních žaluzií jednoduše a rychle opticky rozdělíte místnost a nejen to, povýšíte obyčejné přepažení v exkluzivní záležitost. V neposlední řadě Vám žaluzie poslouží jako velice atraktivní a praktické záclony s nimiž Vás již nemusí obtěžovat slunce, pouliční světla, nebo cizí pohledy. Dodání a montáž okenních žaluzií (kód 43) V této souvislosti je na místě dodat, že v případě samostatné výměny plátů vertikálních žaluzií (což je zařazeno do kódu 95) se nejedná o stavební práci v režimu PDP.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě