Hadice 32

Hadice 32

Každý díl je zakončen hladkým koncem. Provedení v bílé barvě. Průměr hadice je mm. Bazénová hadice mm - 3cm.


Hadice pro vypouštění délka m. Podrobné informace o možnostech použití jednotlivých hadic najdete vždy u. Použitím bazénové hadice je. PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI: PLASTECH s. Nabízíme Vám bazénové hadice ve dvou standardních průměrech - mm nebo mm. Popis k videu naleznete v. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Zahradní hadice skladem.


Gardena, KÄRCHER, Happy Green a dalších. Vhodná na záhradu, záhradku, ale aj na umývanie auta, koberčekov atp. Možnosť využiť aj k pripojeniu ďalšieho príslušenstva, ako je UV lampa, Solinátor alebo bazénové vysávače. Hadica je v metráži, deliteľná po m. Prosím, použijte minimálně znaky! Speciální konstrukce a složení pro použití v náročných průmyslových podmínkách pro rozvody vody, chemikálií, vzduchu apod.


Hadice 32

Vnitřní průměr hadice je mm, vnější průměr je mm. Celková délka v balení je m. Zabraňuje zalamovaniu a krúteniu hadice na kohútiku v dôsledku otáčania a naklápania prípojky. Zajišťujeme vysekávání pryžových těsnění a řezání vodním paprskem. PVC hadic a příslušenství.


Jezírková hadice mm. Plovoucí hadice pro propojení bazénového příslušenství, s koncovkou po m. Pro účely objednávky se rozumí ks jako m. Požadovanou délku hadice uveďte prosím do poznámky. Cena je uváděna za m. Hadici lze dělit po dílech o délce m. Uvedená cena je za jeden díl. Ponúkame Vám záhradné hadice PATRIOT v troch kvalitatívnych radách.


Porovnání cen saci hadice , srovnání cen saci hadice na portálu HLEDEJCENY. Kategória: LDPE hadice - PN2. Priemer Zobrazuje sa 1-z položiek Dôležitosť. Odolná hadice je určena pro filtrační čerpadla nebo další bazénová příslušenství. Je možné ji zkrátit každých m. DPH : 5Kč : naše cena s DPH ( ): 6Kč.


Rozbočka v tvare T pre hadice s priemerom alebo mm. Kapkové hadice , potrubí. Kapénkové hadice jsou vyrobeny z primárního polyethylenu a jsou hnědé barvy.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě