Ohřívač vody mora s 80

Ohřívač vody mora s 80

Přívod je vhodný i pro několik odběrových míst. Instaluje se svisle a má elektrické ponorné ohřívací těleso, řídící jedno. Klasický ohřívač vody MORA kulatého tvaru je vybaven termostatem a objemem litrů. Je určený k zásobování jednotlivých nebo více odběrových míst.


Teplotu si regulujete sami moderním termostatem, též je možné nastavit hospodárnou variantu a také ochranu proti zamrznutí. Bojler obsahuje kontrolku topného tělesa. Topná příruba s trubicovými tělesy pro ohřev vody je samozřejmým vybavením bojleru. Hlavní vypínač, tlačítko k seřízení teploty. Elektronická řídící jednotka.


Na druhé straně velká zařízení se značkou 3XL dokáží dodat teplou vodu do sprch a dalších umyvadel, přitom teplota vody bude vyšší (°C). Kód výrobku: EOMKU80SKSM. Ohřívač vody Mora EOM PKT. Jeho rozměry jsou 7x 4x 4mm.


Teplotu vody lze regulovat pomocí ovladače až do °C. Zobrazit Detail produktu. Baterie dřezová Delimano s ohře. Ohrievač vody Mora EOM PKT.


Díky minimálním rozměrům, modernímu designu a především díky svým jedinečným vlastnostem převyšuje průtokový ohřívač vody VEGA, všechny dosavadní výrobky své kategorie. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Snadná náhrada za starší typy plynových průtokových ohřívačů vody MORA 3a 3bez dalších úprav je VEGA s označením MAX. Vyberte si elektrický ohřívač vody.


Bojlery mají smaltovanou ocelovou nádrž, ochranné prvky a možnost nastavení požadované teploty. Velmi dobrá izolace zajistí minimální tepelný únik a hospodárné využití energie. Zboží skladem zasíláme okamžitě.


Kulatý ohřívač vody MORA o objemu litrů s jednoduchou vertikální montáží. Nabízí možnost nastavitelné teploty. Lze ho použít pro více odběrných míst.


Vybaven měděným ponorným topným tělesem přímo v zásobníku vody s vynikající odolností proti korozi a dlouhou provozní životností. Cu měděná trubka 22xmm - 1m. N0ohřívač vody průtokový plynový. Další nejprodávanější Skrýt.


Plynový ohřívač vody se stane v každé domácnosti s. Například ohřívač vody Mora EOM PKT. Po naplnění vodou má ohřívač hmotnost 1kg. Zásobník vám umožní mít neustále dostatečné množství teplé vody v zásobě. Tradiční ohřívač vody MORA , který je kulatý a má objem litrů.


Je určen k zásobování jednotlivých odběrných míst, skupinových nebo ústředních zdrojů horké vody z jednoho ohřívače. Rozsah nastavení teploty od 10°C. Zásobníkový elektrický ohřívač Mora EOM PKT o objemu l. Ochranu proti korozi tvoří vmontována hořčíková anoda, ta upravuje elektrický náboj uvnitř.


N0ohřívač vody průtokový plynový. V nabídce našeho E-shopu najdete ohřívače: elektrické, plynové, kombinované, nepřímotopné, na tuhá paliva a solární systémy. V širokém sortimentu ohřívačů vody Vám s orientací pomůže naše technické oddělení, které je dostupné na tel.


Vodovodní baterie s přímým ohřevem vody , teplá voda okamžitě jednoduchým otočením páčky.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě