Ptáček koupelny ostrava

Ptáček koupelny ostrava

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Užijte si jaro v nové koupelně!


Ptáček koupelny ostrava

Koupelnové vybavení s výrazn�. Mimořádné upozornění pro zákazníky: Pozor! Omezení provozu: Z důvodů aktuální situace ohledně Covid-všechny naše velkoobchodní pobočky i instalatércentra nadále fungují v omezené provozní době, koupelnová studia jsou od 14. Na našem koupelnovém studiu probíhá výprodej vzorků se slevou až ! Navštivte naše pobočky! Ptáček Premium koupelnové studio.


Slovenské pobočky Údaje o vaší poloze nejsou skladovány. Přihlaste se k odběru zpravodaje. Voda, topení, plyn, obnovitelné zdroje.


Nabízíme celorepublikové pokrytí, velkoobchodní pobočky s kompletním sortimentem TZB, samoobslužné prodejny pro rychlý nákup a specializovaná studia koupelen se vzorovými koupelnovými kójemi. Největší galerie koupelen v ČR. Kolekce koupelen Standar inspirace do koupelny , standardní typy koupelen, levný koupelnový nábytek a vybavení. Cenově dostupné koupelnové styly a návrhy klasické koupelny.


PTÁČEK -VELKOOBCHOD , a. Naše nabídka zahrnuje nejen úplný sortiment z oblasti TOPENÍ - PLYN - VODA - INŽENÝRSKÉ SÍTĚ - KOUPELNY , ale také služby s tím spojené. Podpořte nás na LinkedIn Podpořte nás na Pinterest Podpořte nás. Naše oddělení technické podpory prodeje pomůže s návrhem vytápění a větrání, specialisté na studiích s návrhem koupelny a odborný tým inženýrských sítí. Najväčšia predajná sieť voda, kúrenie, plyn, kúpeľne. Ponúkame celorepublikové pokrytie, veľkoobchodné pobočky s kompletným sortimentom TZB, samoobslužné predajne pre rýchly nákup a špecializované kúpeľňové štúdiá so vzorovými kúpeľňovými kójami.


Ptáček koupelny ostrava

Obklady nejen do koupelny. Různé formáty, barevné odstíny, povrchy, mozaiky i dekorace. Váš požadavek bude vyřízen nejpozději do třech pracovních dnů.


Data jsou zpracována podle vnitřních pravidel provozovatele portálu. Obchodní manažer Roman Dvorský Tel. Je největším odborným velkoobchodem v oblasti TOPENÍ - PLYN - VODA - INŽENÝRSKÉ SÍTĚ - OBNOVITELNÉ. Provozovatel e-shopu: MAKA THERM CZ s. Načerpejte inspiraci, domluvte si schůzku a přijďte se poradit.


Ptáček koupelny ostrava

Dáváme si záležet na pochopení potřeb a přání našich zákazníků. Dodáváme koupelny kompletně včetně 3D návrhu a realizace na klíč, rádi vám pomůžeme také s jednotlivými částmi koupelnového vybavení. Základem designu koupelny jsou jednoznačně obklady a dlažba , kvalitní vodovodní baterie , sprchy nebo sprchové sety a sanitární keramika od renomovaných výrobců.


Nabízíme veškeré stavební materiály pro profesionály i kutily. Kvalitně a levně koupíte vše potřebné pro vaši novostavbu či rekonstrukci. Navíc máme velký výběr zahradního sortimentu, nářadí, čističů pro domácnost, podlah, dveří, oken, u nás si příjdou na své opravdu všichni.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě