Výsuvné postřikovače

Výsuvné postřikovače

Podzemní výsuvné postřikovače PERROT s turbínovým, úderovým nebo pístovým pohonem. Přesně cílené - a tím i lepší - řešení pro každou aplikaci. Jedině Perrot může nabídnout vše z jednoho zdroje. Vynikají spolehlivostí a snadnou údržbou. Postřikovače jsou výsuvné , umožňují montáž zpětné klapky.


Jsou dodávány s pojistným filtrem a sadou základních trysek. Další trysky je možné dokoupit. Po skončení závlahového cyklu jsou tlakem pružiny zasunuty zpět do pouzdra. Materiálem pro výrobu postřikovačů je ve většině případů plast a nerezová ocel.


Výsuvné postřikovače můžeme obecně rozdělit do dvou velkých skupin podle konstrukce, a tím i podle fungování rozstřiku. Menší skupinu tvoří rozprašovací postřikovače. Poznáme je podle toho, že při rozstřiku vody zabírají celou nastavenou výseč najednou. Stáhněte si katalog CLABER zdarma. Výsuvné statické postřikovače Těmito postřikovači zavlažujeme menší, členitější travnaté plochy u RD.


Základní postřikovače SRS ,Pro-Spray,I-Spray a postřikovače série - PS dodáváme s tryskami různých průtoků a dostřiků. Prohlédněte si Výsuvné turbínove zadešťovače na stránkách zavlahari-eshop. Nabízíme vám zahradní techniku za výhodné ceny. Více na zavlahari-eshop. Pro efektivní zálivku vaší travnaté plochy jsou vhodné výsuvné sprejové postřikovače.


Pomalým a rovnoměrným stříkáním vody zamezí jejímu zbytečnému plýtvání. Jsou to kvalitní výsuvné postřikovače , které maji pouzdro zabudované v zemi a teleskopický výsuvník, který zajišťuje téměř dokonalou náhražku deště a poskytne rovnoměrnou zálivku Vašemu trávníku. Tělo postřikovače je skryto v zemi, můžete po něm jezdit sekačkou i autem. Tlakem vody se vysune tryska, začíná zavlažování.


Výsuvné postřikovače

Nejprodávanější rozprašovací postřikovače již let! Výsuvné rozprašovací postřikovače - nejprodávanější rozprašovací postřikovač již let! Existují různé druhy postřikovačů. Do našeho sortimentu jsme zařadili ruční postřikovače , výsuvné postřikovače , zádové mechanické postřikovače , motorové postřikovače a náhradní díly k postřikovačům. Zahradní postřikovače značky Cooper Pegler a Volpi jsou profesionální, spolehlivé a jednoduché zahradní postřikovače.


Vlastnosti rotačních výsuvných postřikovačů Na rozdíl od štěrbinových výsuvných postřikovačů zavlažují úzkým paprskem vody, který se pohybuje v nastavené výseči. Rotační výsuvné postřikovače. Turbínové výsuvné postřikovače , AGROTHERM s. Sprejové zahradní postřikovače – sprejové postřikovače jsou výsuvné a vysunou se jen na dobu nutnou k postřiku. Vybrat si můžete mezi postřikovači pevnými a rotačními.


Výsuvné postřikovače

Ty mají dostřik až metrů. Univerzální výsuvné rozprašovací postřikovače , které jsou vhodné pro závlahu malých travnatých ploch, květinových záhonů a keřů. Maximální dostřik 5m při atm.


Možná variabilita trysek.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě