Wilo sirio

Wilo moves IFAT appearance into digital space. Wilo brings the future Wilo solutions for building services Wilo solutions for water management Wilo -OEM Solutions The advantages to you Global references Products and expertise. HVAC Water Supply Drainage and Sewage Building automation Series Finder Wilo -Services. WILO SIRIO 2ENTRY - řídící jednotka k čerpadlům DOPRAVA ZDARMA. Sirio Entry je elektronické zařízení, které používá invertorovou technologii, jež slouží k ovládání funkce vypnutí a zapnutí motorového čerpadla.


Díky zvláštnímu typu používané technologie je možno provádět modulaci frekvence (v Hz) vstupního.

Wilo Sirio 230: Wilo Sirio je frekvenční měnič, který řídí otáčky podle vlastního průtokového a tlakového senzoru. Vyrábí se jak v jednofázovém provedení, tak v provedení s třífázovým výstupem pro asynchronní motor. Připojuje se na 220V, nevyžaduje žádné externí senzory.


V ýhody : plynulá regulace otáček, konstantní tlak, úspora energie, prodloužení životnosti čerpadla, tichý cho integrované jištění a ochrana proti běhu na sucho. Sirio -Entry 1x230V, Invertor WiFi, nejnovější verze, ITALFLEXO, ( WILO ), Toto provedení má v ceně kabely vč. When regular mains supply is insufficient to supply multiple outlets simultaneously a booster set is required.


This range is designed to replicate a good mains pressure and supply an abundance of water to suit demand. Sehr geehrte Kunden wir möchten Sie aufmerksam machen, dass die Zustellung kann wegen der großen Anzahl von Bestellungen verzögert werden.

Danke für Ihr Verständnis und bleiben Sie gesund! Tento najmodernejší spôsob prevádzky prináša totiž mnoho výhod. Plynulá regulácia otáčok umožňuje riadiť. Frekvenčný menič SIRIO ENTRY 2. XP je druhou generáciou prístrojov s vylepšenými vlastnosťami určený na riadenie jednofázových čerpadiel do výkonu kW. Spína, kontroluje tlak, chráni proti suchobehu a nadprúdu, odstraňuje tlakové rázy, šetrí energiu a peniaze.


WILO Sirio XP Kompletně smontovaná řídicí jednotka s pomocným displejem a dotykovou klávesnicí pro nastavení a ovládání. Plus: Snadná montáž a jednoduché elektrické zapojení. Description Italtecnica Sirio Energy Saving Inverter Pump Controller. Sirio is an electronic device based on inverter technology that maintains constant system pressure by regulating the starting and speed of the pump. Vážení zákazníci, usilovne pracujeme na expedícii Vašich objednávok.


Všetky objednávky by mali byť odoslané najneskôr 28. Адаптивная насосная станция UNIPUMP АКВАРОБОТ JET 1L - Duration: 0:52. Regulační přístroj Sirio Entry 2včetně napájecích kabelů Český návod k obsluze Poznámka: Vhodnost instalace SIRIA Entry 2s vybraným čerpadlem konzul-tujte s pracovníky WILO Praha s. Riadiacu jednotku Wilo Sirio 3x2možno použiť v prípade, že potrebujeme využiť výhody plynulej regulácie otáčok čerpadla. Sirio 3x2umožňuje riadiť výstupný tlak vo veľmi úzkom regulačným pásme, čo vedie ku zmenšeniu alebo úplnému odstráneniu tlakové nádoby na výtlačnom potrubí.


XP je vybavený najnovšou generáciou elektroniky.

Nejlevnější e-shop NetObchodak. Zboží za akční ceny, slevy. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Tlakové spínače jsou nezbytnou součástí domácích vodáren a starají se o udržování stálé hladiny tlaku.


Jakmile tlak klesne pod určitou minimální nastavenou hodnotu, dochází k sepnutí kontaktů, tlakový spínač vyšle signál a spustí se elektrické čerpadlo.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě