Čerpadlo skm 100

Upozorniť na zníženie ceny Otázka na predajcu Poslať známemu na e-mail Pridať medzi obľúbené Zobraziť obľúbené produkty Pridať do porovnávača Zobraziť. Viac ako 10ks skladom 16€ bez DPH 19€. Obsah písku ve vodě je nyní povolený max.


Cirkulace vody ve fontánách. Zavlažování deštovou vodou. Napájení tlakových systému. Plnení a vyprazdnování nádrží. VHODNÉ NA:domácnosť poľnohospodárstvo záhradníctvo.


Instruction manual ew 1P G(HTML) Download. Skladom TOP GSK-6-16T. Free Delivery on Eligible Orders! Od: Anonym Titulek: Bez titulku Dobrýden. Děkuji za odpověď a přeji hezký den.


Konstrukce Čerpadlo je tvořeno samostatnou hydraulikou s periferálním oběžným kolem a spojeno s motorem dle standardu NEMA 4. Vhodné pro vrty od 100mm. Maximální ponor čerpadla pod hladinou je m. Motor se vyrábí v provedení na 230V. ERPADLO - ponorné tlakové čerpadlo do studne a vrtu SKm 1, kW, s dĺžkou kábla metrov. Instalace možná ve vertikální i horizontální poloze.


Jednofázové ponorné 4‘‘ čerpadlo , vhodné do vrtov od priemeru 1mm. Materiál plášťa, sacia mriežka sú z nehrdzavejúcej ocele, obežné koleso z mosadze, výtlačné hrdlo je mosadzné. Určené na čerpanie čistej vody. Nakupujte u specialistů na Neptun.


Čerpadlo skm 100

SKM 1ponorné čerpadlo 15m na Neptun. Použití Ponorné čerpadlo pro přečerpávání z úzkých vrtů do jímek. Jsou určena k čerpání čisté vody bez mechanických nečistot.


Od: Pavel Titulek: Reset Dobrý den, V poslední době mi čerpadlo občas přestane čerpat a po stisknutí reset tlačítka na skříňce s kondenzátorem se zase rozběhne. Tu sa nachádzate: Heureka. Hodnotenie produktu:. SKM sú monoblokové ponorné čerpadlá, kde je hy. II Dubinska potopna pumpa za vodu SKM 1Novo Dubinska pumpa SKM 1Robusna pumpa za duboke.


Díly čerpadel řady 4SKm jsou netoxické a neznecištují životní prostredí. Pumpa SKM 1ponorné čerpadlo 230V, 15m kabel, spin. Momentálně v této kategorii nejsou žádné inzeráty ze služby. Ponorný indukční elektromotor je v provedení s olejovou lázní (netoxický biologicky odbouratelný olej).


Integrovaná zpětná klapka. Plnění a vyprazdňování nádrží.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě