Dětské sedátko na wc

Dětské sedátko na wc

Je ideální pro děti od měsíců do let. Součástí je nastavovací kolík, který slouží k upůsobení toaletě. K dostání je v 5ti dětských barevných designech. Opěrky slouží pro dobrou stabilitu dítěte, které se na klasické velké WC bojí.


Ideální pro děti, které se učí na dospěláckou toaletu, věk tedy okolo 2-let. Ale unese i starší děti. Detské protišmykové sedátko na WC Malá Princezná ružové.


Spodná strana má protišmykovú úpravu pre väčšie bezpečie Vášho dieťaťa. Sedí ku väčšine záchodových dosiek. Přihlášení k vašemu účtu. Nová registrace Zapomenuté heslo. Eisl Wc sedátko Solid Wood se zpomalovacím mechanismem SOFT.


Cena: 1Kč (vč. DPH) ks. Odstín barvy a obrázek se liší dle aktuální nabídky. WC prkénko, záchodové prkno, záchodová deska na WC. Je jedno, jak jim říkáte.


Ať hledáte pod tím či onakým názvem, najdete je všechny na FAVI. Máme vyhřívané, s pomalým sklápěním, bidetem, brzdou, poklopem, s potiskem, dřevěné i dětská sedátka pro děti. Kdo kdy řekl, že celý WC set musí být nutně bílý? Prosím, použijte minimálně znaky!


Dětské sedátko na wc

Vyrobené z kvalitního plastového materiálu. Je lehce omývatelné a díky svému tvaru zaručuje Vašemu dítěti bezpečí a pohodlí. Zvýšená přední část zabraňuje úniku moči. Má plastové úchyty a sedací.


Zde se nacházíte: Heureka. Galerie Galerie (1) Top 48. WC sedátka koupit o objednat u OBI. Hodnocení produktu: 1. Prodám tohle moc pekné a kvalitní sedátko na wc , vyčištěné dezinfekci , krasně drží dá sa pritahnout napevno na wc. Eshop běží dál, prodejna je uzavřena.


Dětské sedátko na wc

Nyní můžete v nabídce eshopu Dětský Svět vybírat také barevné dětské nočníky s veselými motivy, dětská sedátka na wc neboli redukce na wc nebo také praktické dětské schůdky a stupínky k umyvadlu. Dětské protiskluzové sedátko na WC sova šedé. Nočníky jsou vyrobeny z nezávadných a snadno omyvatelných materiálů a Vašemu dítěti přinesou maximální pohodlí.


Popis: Prodám zachovalé krasné dětské sedátko na WC. TEGA sedátko na WC měkké Sovy šedé. Je lehce omyvatelné a jeho tvar zaručí Vašemu dítěti bezpečí a pohodlí při prvních zkoušk. Vítejte na nakuponline.


Nemůžete vyplnit toto pole.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě