Intumex sn

Nezpěňující jednokomponentní protipožární silikon. Intumex FB protipožární blok : Informace o produktu. Používá se především jako těsnění protipožárních ucpávek, stavebních spár a skleněných výplní proti studeným plynům. Je odolný proti ropným produktům a zajištuje tlakovou nepropustnost protipožárních ucpávek. It is designed for use with joints with movement, cable bundles, non-combustible pipes and glazings to seal against the spread of smoke and fi re.


Je odzkoušen pro těsnění kabelových rozvodů, kovového potrubí a dilatujících spár.

Vhodný i pro zasklívání. Snižuje riziko šíření kouře a ohně. Joints without movement can be sealed quickly thanks to its outstanding application qualities. A common emulsion paint can be used to colour the joints. Again and again proves to traditional fire protection are inadequate.


The weak points are found where pipes, cable trays, ventilation ducts and other places where fire can penetrate. To prevent these problems, INTUMEX developed a product that is guaranteed to eliminate the chance of fire. SN 120- SN 120- SN 120-TS i HN 120– płytami.


Es una pintura intumescente al agua, que con la exposición.

Požární ochrana prostupů vzduchotechniky (VZT). NyitólapCégkeresőSzakember keresőÉpítőipari hírekÉpítőipari események. Website review: Free content, technical and social analysis of the intumex. Montáž - aplikace - těchto produktů podle stanovených technologických předpisů, zajišťuje požadované parametry požárních odolností.


V některých případech i pro ostatní použití - jiné odolnosti. INTUMEX , PROMAT a DICO pro utěsnění prostupů kabelů, VZT a potrubí stavební spáry protipožární nátěry či obaly kabelů a kabelových tras hlavní požární přepážky Zajišťujeme realizaci těchto systémů pro všechny typy prostupů médií Navrhujeme protipožární zabezpečení Proškolíme Vaše pracovníky na aplikaci systémů DICO Zajistíme. Vypěňující vodou ředitelný protipožární nátěr. Ve spojení s deskou minerální izolace je aplikován především jako protipožární utěsnění kabelových prostupů , stavebních spár a dutin větších rozměrů v horizontálních i vertikálních konstrukcích. Petrochemical plants are just one of them.


Ladda ned säkerhetsdatablad. Je odskúšaný pre tesnenie káblových rozvodov, kovového potrubia a dilatujúcich škár. Znižuje riziko šírenia dymu a ohňa. KBS Pipe Seal kbspassivefire.


Unsubscribe from kbspassivefire? How to seal copper pipes, plastic pipes and sanitary ware. AZ HILTI FIRESTOP(PASSIV YANGIN DURDURUCU ) celal aliev. Descarca informatii suplimentare. Vata minerala de sticla si bazaltica.


Izolatii Kaiflex, Armaflex, K-flex.

Kulový kohout trojcestný vrtání do T Max. Ventil standar v souladu se směrnicí. Třícestný kulový kohout do L. L“ -materiál: tělo – poniklovaná mosaz MS koule – chromovaná mosaz, těsnění koule a vřetene – PTFE -ovládací páčka v.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě