Pružné obinadlo

Pružné obinadlo

Jako podpůrný obvaz pohybového systému a na doléčení onemocnění žilního systému. Vytvářejí střední kompresi a přizpůsobují se dobře tvaru končetin. Využívají se hlavně jako podpůrné obvazy, k ošetření poranění pohybového aparátu, pro sportovní bandáže a po operacích žilních komplexů. Je měkké, prodyšné, nevytahuje se.


Právě si zobrazuješ nalezené výsledky hledaného výrazu pružné obinadlo. Pokud k tomuto spojení nevidíš správný výsledek a znáš ho, pomoz nám obohatit tento slovník a vlož jeho definici díky jednoduchému formuláři. Snažíme se postupně vlastními silami také rozšiřovat slovník, kdyby však každý. Trvale elastické obinadlo Ideal Neo má nízkou tažnost, která způsobuje tuhou kompresi a vysoký pracovní tlak. Hartmann Ideal Neo 10cm x 5m pružné obinadlo ks.


Pružné pletené obinadlo idealtex Tkanina obvazu s tažností cca 1 vytváří lehkou a střední kompresi s nízkým pracovním a vysokým klidovým tlakem. Idealtex vytváří rovnoměrný trvalý tlak, který působí pouze na povrchové žíly. Dobře se přizpůsobuje tvaru.


Obinadlo nevytváří rytmické střídání tlaku. Elastické dlouhotažné obinadlo vytváří lehkou a střední kompresi s nízkým pracovním a vysokým klidovým tlakem. Nevytváří rytmické střídání tlaku. Určeny k fixaci poranění a krytí ran, při léčbě žilního a lymfatického systému apod. Výrobky z netkaného textilu.


Prostředky k elektrodiagnostice. Je charakteristické nízkou tažností (), která způsobuje tuhou kompresi s vysokým pracovním a. Toto obinadlo je charakteristické nízkou tažností (), která způsobuje tuhou kompresi s vysokým pracovním a nízkým klidovým tlakem. Pružné obinadlo je trvale elastické krátkotažné obinadlo. Lze jej přiložit i na kónické části těla, kde bezpečně sedí. Určeno pro denní použití a pro mobilní pacienty.


Součástí balení jsou svorky k bezpečné a snadné fixaci obvazu. V nabídce ve třech velikostech. Nacházíte se ve vyhledávání křížovkářského slovníku, který právě zobrazuje veškeré shody, které nalezl pro hledaný výraz pružné obinadlo. Pokud zde nevidíte žádnou odpověď, kterou hledáte, zkuste nejdříve překontrolovat, zda jste zadali správně hledanou frázi. Všechny nalezené odpovědi si.


Internetová online lékárna s širokým sortimentem a příznivými cenami. Našli jste na těchto stránkách správnou odpověď k výrazu pružné obinadlo ? Za každou zmínku budeme velice vděční. V tabulce najdete veškerá křížovkářská spojení, která souvisejí s hledaným výrazem pružné. Vysoce elastické fixační obinadlo s tažností cca 1 a jemnou pórovitou strukturou. IDEALTEX pružné obinadlo 12cm x 5m.


Pružné obinadlo

Zdravotnický prostředek více o legislativ ě. Specializujeme se na zásobování zdravotnickým materiálem. Nabízíme široký sortiment obinadel. Pletené obinadlo vyrobeno z kvalitní viskózové střiže s pevným a. Produkt je možné používat až do doby úplného ustoupení otoku,případně vyhojení vředu.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě