Ruční stříkačka

Kanadská ruční stříkačka. Univerzální hasicí a postřikovací zádový vak. The next video is starting stop. This video is unavailable.


K této příležitosti jsme pozvali mimo jiné, hasiče z Dolní Brusnic. Stará ruční nalévací stříkačka nám dlouho ležela na půdě hasičárny a pouze jsme kolem chodily. Když jsme se pomalu chystali na renovaci stříkačky Smékal, tak bylo rozhodnuto, že toto bude dobrý trénink.


A tak na začátku roku se Dušan s Alešem pustili do renovace. Zdálo, že se bude jednat o pár dílů a bude hned. Nakupujte Stříkačka ruční z vybraných e-shopů.


Ruční stříkačka

Najít nabídky na Stříkačka ruční nikdy nebylo jednodušší. Ať už hledáte běžně dostupnou věc nebo speciální variantu produktu Stříkačka ruční , Chci. Vám pomůže ušetřit čas i peníze. Zde nakoupíte Stříkačka ruční rychle a bez starostí a poté už se. Ruční dvoukolová stříkačka.


Hasičská stříkačka je čerpadlo, určené k dopravě vody k místu požáru. Dále pak může být použita k dálkové dopravě vody za použi. Stříkačka je plně funkční a naše družstvo se s ní účastní závodů, kde obsazuje nejvyšší příčky. V té době se zakoupila ruční stříkačka , která je funkční dodnes. O rok později už měl jednadvacet členů.


Příjemnou atmosféru si pochvaloval v sobotu starosta obce Boršov nad Vltavou Jan Zeman. Džberová stříkačka plastová 599. Malířská stříkačka na vápno na strojní bílení Kerbl. Tlakový rozprašovač – stříkací stroj na bílení, dezinfekci a další použití – velmi jednoduchá obsluha. Do výrobního programu firmy Deza tradičně patří i tlakové, zahradní a malířské postřikovače, jež jsou určeny k univerzálnímu použití při ručním.


Deza ruční stříkačka , položka číslo 67. Prodejna otevřena ve zvláštním režimu. Naše prodejna má otevřeno! Podle nařízení vlády s účinností od dne 16.


Ruční stříkačka

Stříkačka pro vysávání oleje z motoru benzínové sekačky na trávu, snadno a bez rizika úniku oleje. Motorová stříkačka Smekal. Přenosná stříkačka PS8. Dopravní požární automobil Tatra 8- DVS 8. Plnicí otvor je vybaven odnímatelným filtrem, který chrání před znečištěním během plnění. Stříkačka v době svého vzniku představovala jeden z nejspolehlivějších hasicích strojů, které se v českých zemích používaly.


Typ: ruční , zápřahová stříkačka kočárového typu, jednostranně sací, jednoproudová Výrobce: R. Na svou dobu byla velice výkonná a účinná. Byla vybavena základní sadou hadic a zasahovala u několika požárů. Poháněna lidskou silou byla dobrým.


Ruční stříkačka

Plnění obtížně přístupných převodových skříní je usnadněno flexibilní hadičkou z PVC se zakřivenou koncovkou. Stříkačka je vyrobena z polypropyle­nu a je dodávána s ručním gumovým pístem, který zajišťuje dokonalé přiléhání ke stěnám kartuše a výtlak dávkovaného materiálu. Nový typ ruční džberové stříkačky s dvojčinnou mosaznou pumpou.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě