Hadice pro vzduchotechniku

Hadice pro vzduchotechniku položek. Flexibilní hadice pro vzduchotechnické instalace. V této kategorii naleznete hadice pro odsávání vzduchu, horkých plynů, chemických výparů a to: hadice typu PUR, Klin a hadice PVC.


Hadice pro vzduchotechniku

Ohebné natahovací vzduchotechnické potrubí. Flexo potrubí pro vzdcuchotechniku, pro přenosné klimatizace. Vhodné pro ventilační systémy a všude tam, kde hrozí riziko plísní, tvorby bakterií atd. Vysokotlakové hadice SEL.


Jsme spolehlivý a dlouholetý dodavatel vzduchotechniky. Nabízíme kompletní sortiment vzduchotechniky od vzduchovodů, ventilátorů, větracích jednotek až po filtry pro vzduchotechniku. Garantujeme profesionální přístup, rychlou dopravu a férové ceny. D-FLEX hadice 75mm standard - modrá.


Novinka Náš tip Skladem. Kč (bez DPH) Nejprodávanější. Spojovací matriál slouží k jednoduchému spojení hadic a příslušenství pro stlačený vzduch. Jako spojovací materiál můžeme použít spojky, rychlospojky či šroubení v nástrčném systému nebo s převlečnou maticí.


Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Výborné vlastnosti z hlediska oděruvzdornosti a pružnosti mají hadice z kategorie vzduchotechnických hadic pro dřevařský průmysl. Vyberte si vzduchotechnickou tvarovku, vyrobenou z pozinkovaného plechu, určenou pro flexibilní hliníkové potrubí SEMI AL. Tvarovky dodáváme z naší strandardizované nabídky nebo vyrobené na zakázku dle konkrétního požadavku (podmínkou je minimální odběrové množství).


Hadice pro vzduchotechniku

Možnost v metráži nebo celých balení. Z naší nabídky hadic pro odsávání si vybere každý. Je jedno, zda potřebujete velmi lehkou vzduchotechnickou hadici pro odsávání prachu, hadici na hobliny, plastové granuláty nebo hadici na těžká abraziva. Naše nabídka zahrnuje vzduchotechnické hadice z PVC, PU a dalších moderních materiálů. Tyto hadice jsou baleny samostatně v krabici ve stlačeném stavu.


Krabice je vysoká cca 1cm. Dodáváme odsávací hadice pro všechny materiály. Díky našemu velkému skladu máme většinu hadic ihned k dodání.


Rádi Vám odpovíme dotazy na odsávací hadice , hadice na vzduch, prach, abraziva, vysavače, kovové, vzduchotechniku , zemědělství, vysoké teploty, nehořlavé, chemické látky, styk s potravinami, antistatické, vodivé, zametací stroje a příslušenství. OHEBNÉ POTRUBÍ A HADICE PŘÍSLUŠENSTVÍ K POTRUBÍ ZPĚTNÉ KLAPKY. Vypadá to, že máte vypnutý JavaScript. Odsávací hadice pro průmysl a vzduchotechniku.


Pro správnou funkčnost stánek je potřeba mít zapnutý JavaScript. Průmyslové hadice pro vzduchotechniku. Lehká ohebná hadice FLEXADUX P1NPU. Velmi lehká flexibilní hadice FLEXADUX P2PU.


Hadice pro vzduchotechniku

Součástí naší nabídky jsou hadice pro vzduchotechniku , klimatizaci, odsávání a transport sypkých hmot a odsávání horkých plynů. V naší nabídce naleznete také široký sortiment příslušenství, jako jsou hadicové koncovky, stahovací spony a speciální nástavce. Používají se pro centrální větrání společně s potrubními ventilátory.


Snadno se instalují je možné je protáhnout již hotovým podhledem.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě