Ppr koleno 20

Kč Kč bez DPH Kč Kč. Další nejprodávanější Skrýt. Vhodné jsou především pro dopravu studené a teplé vody, ale také pro podlahové a ústřední vytáp. Změna směru s minimální tlakovou ztrátou, zachová světlost potrubí. Neohodnotené Značka: FV Plast.


Ppr koleno 20

Pmax = MPa pro rozvody studené pitné vody. Výrobce: FV-Plast: Dostupnost: běžně skladem. Vaše cena s DPH Kč Cena platí pouze pro objed. PPR Nástenný komplet 2x20.


Hygienická nezávadnost ve styku s pitnou vodou ( Atestace pro pitnou vodu) Snadná, rychlá a čistá montáž. Spojování polyfúzním svařováním. Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované.


Ppr koleno 20

Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. MP cena: 3RSD: Potrebna količina. Vítáme Vás na novém webu společnosti MPL Kauf spol. Ano a velmi spolehlivý!


Tlaková řada PN plně dostačuje. Tvarovka pro osazení výtokových armatur - ventilů, kohoutů aj. Při správné montáži, díky nezmenšené světlosti oproti potrubí, zvyšuje tlakovou ztrátu rozvodu o poznání méně, než kolena v jiných systémech rozvodů. Určeno pro změnu potrubní trasy. Jednoduchá spolehlivá tvarovka sloužící ke změně směru rozvodu.


Ppr koleno 20

Hodnotilo uživatelů: 0. Napsat uživatelskou recenzi. S odesláním recenze so. PPr Priemer PPr Priemer PPr Priemer PPr Priemer PPr Priemer 50. Upresniť parametre Cena: EUR.


Leave this field blank. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Great Prices On Ppr 20. But Did You Check eBay?


Ppr koleno 20

Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today. Koleno s vnitřním průměrem mm. Zpět na předchozí stránku.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě