Čerpadlo wilo star z nova

Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today. Příkon pouhých až wattů.


Jedná se o vysoce účinné oběhové čerpadlo se synchronním motorem, které díky extrémně nízkému příkonu 3-wattu umožňuje oproti starým modelům dosáhnout až úspory elektrické energie. Toto oběhové čerpadlo je vhodné jen pro pitnou vodu. Wilo STAR Z NOVA T čerpadlo nové generace. Jedná se o novou generaci vysoce účinných oběhových čerpadel se synchronním motorem, které díky extrémně nízkému příkonu wattů umožňují oproti starým modelům dosáhnout až úspory elektrické energie.


Mosazný kryt čerpadla, oběžné kolo, noryl, keramická hřídel. But Did You Check eBay? Shop Everything you Need on eBay! Konektor Wilo pre STRATOS a STAR – Z NOVA.


Kompletní informace k výběru. ING LIS, wilo , for seven years,. Mosazná skříň čerpadla, oběžné kolo z ušlechtilé oceli, hřídel z ušlechtilé oceli.


Použití s pitnou vodou do stupně. TÚV Po roku prevádzky sa mi poprvýkrát zanieslo vápnikom nové čerpadlo WILO star Z nova - malý motorček ho viac nedokázal roztočiť. Po odvápnení osi v octe fungovalo ďalší rok, ale teraz je hriadeľ opäť zanesený. ApplicationPrinciple of operation The pump is intended for pumping potable or process water in a circulation system.


Čerpadlo wilo star z nova

Hodnotenie produktu:. Cirkulačné čerpadlo s termostatom a časovačom. Toto obehové čerpadlo je vhodné iba pre pitnú vodu. Dobry den, mam obehove cerpadlo WILO STAR Za nefunguje.


Hladam adekvatnu nahradu. Termíny a ceny doručení. Garantujeme nejlepší cenu. Kde kúpiť Špecifikácia Recenzie (5) Kde kúpiť.


Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte. Technický list na stiahnutie. Před zahájením instalace si tento návod. Elektronické obehové čerpadlo.


Teleso čerpadla s mosadze, obežné koleso z Norylu, hriadeľ z ušľachtilej ocele. Možnosť použitia pre aplikácie pitnej vody do stupňa tvrdosti max. Obehové čerpadlo Wilo Yonos PICO je základným typom z rady úsporných a vysoko účinných čerpadiel. Blocking current-proof motor.


Single-phase motor (EM) 2‐pole ‐ 1~2V, Hz. Zirkulationspumpe im Ein- und Zweifamilienhausbereich, die sich auch für Wasserhärten bis. Monterings- och skötselanvisning. Mokroběžné oběhové čerpadlo s připojením na závit a.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě