Drenážní trubka 150

Trubka drenážní DN 1Korudrain. Robustní drenážní trubka z PE-HD. Hladká stěna po celém vnitřním obvodu trubky - vynikající hydraulické vlastnosti - výborná samočistící schopnost - vysoká houževnatost a kruhová pevnost. Potrubí je určeno do náročných podmínkách silničního a železničního stavitelství, při výstavbě skládek apod.


Prodej po délkách 10m a 50m. Vlnovcová konstrukce zajišťuje vysokou ohebnost trubek. To přináší značné výhody při pokládání a také při požadavku malého poloměru ohybu. ACO Koleno k drenážním rourám- Vystaveno.


Drenážní trubka má žlutou barvu. MEA drenážní trubka flexi 1mm - m děrovaná roura. Výborné vlastnosti ochranné trubky zaručují trubkám vysokou pevnost a odolnost proti nárazu i za nízkých teplot.


Poloha, tvar a velikost vstupních otvorů rovnoměrně rozložených. Kluzný prostředek MARLEY pro plastové trubky 1ml (0) Ještě nebylo hodnoceno. Stoupací trubka (1) Čisticí trubka (3) Šachtové dno (1) Více Méně.


Odvodnění a drenáž: k doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. DRENÁŽNÍ roura DN flexibilní = černá = (kotouč-50bm) b0.


Hlídací pes Porovnat Přidat k oblíbeným Dotaz na prodejce Odeslat známému Tiskno. Vlnová konstrukce zajišťuje vysokou flexibilitu trubek, což je výhodné při pokládání a také při požadavku malého poloměru ohybu. Společnost Pipelife používá cookies k přizpůsobení webových stránek vašim potřebám. Soubory cookie, které jsou již v počítači, lze kdykoli smazat.


Tvoje zpráva se odešle přímo zadavateli tohoto inzerátu. Text tvé zprávy Odeslat. Cena za trubku 3Kč K prodeji celkem kusů.


Drenážní trubka 150

MIMOŘÁDNÉ OPATŘENÍ: Vážení zákazníci, vzhledem k situaci ohledně šíření nákazy koronavirem jsme nuceni do odvolání přistoupit mimořádným opatřením. Brno-venkov, cena 800Kč, od Petr Šenk na Sbazar. Popis: Včetně nasouvacích spojek.


Polyvinylchloridová drenážní trubka (flexibilní) Ohebná trubka z PVC s vlnitou děrovanou stěnou o průměrech DN 8 DN 10 DN 1a DN 160. Spolu s nopovými fóliemi Guttabeta a geotextiliemi Guttatex zajistí drenážní trubka dokonalé odvodnění vaší stavby či pozemku. Použití: Konstrukční součást systému opti-drän, pro všechny oblasti drenážování budov. Horní konec drenážní hadice nebo trubky se kvůli odvětrávání vyvádí nad terén. Výkop by se určitě měl vyložit geotextilií, aby se zabránilo prorůstání kořenů a narušování drenážního systému vegetací.


Celoperforovaná drenážní trubka z PVC. Každý průměr je možné dodat v perforované (dírkované) i neperforované verzi. K trubkám také nabízíme veškeré příslušenství jako geotextilii a veškeré tvarovk. Zemní odvodnění je realizováno sítí podzemních kanálů. Tyto dřívější metody jsou nahrazovány odvodňovacími drenážními trubkami v kruhové tuhosti SNpřípadně SN8.


Vysoká mechanická a chemická odolnost, tvýšená UV stabilita.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě