Elektrická klapka výfuku

Elektrická klapka výfuku

Elektrická klapka výfuku Hledáte laděný tuningový výfuk pro zvýšení výkonu, ale nechcete stále obtěžovat sebe i okolí? How to SUPER CLEAN your Engine Bay - Duration: 21:59. NOVÁ elektrická Klapka výfuku , priemer 76mm. Materiál klapky a potrubí NEREZ.


Elektrická klapka výfuku

Hledáte ladený tuningový výfuk pre zvýšenie výkonu a pekný zvuk, ale nechcete st. Idealne riesenie pre mna – otvorena klapka ma jemne sportovy zvuk, zatvorena – vzduch ide klasicky cez vyfuk. Popis: REÁLNÉ FOTO PŘESNĚ TOHLE ODEŠLU. Elektronická výfuková klapka 76mm v-band. Motor klapky disponuje vodotěsným pouzdrem.


Variabilní naklápění klapky dle potřeby. Klapku lze naklopit vypínačem do různé polohy od částečného pootevření až do úplného. Zoradiť A-Z Najlacnejšie Najdrahšie Novinky. Priemer (5``) 89mm S d. Od nejprodávanějšího Od nejlevnějšího Od nejdražšího - Sportovní výfukový tlumič s nastavitelnou zvuk. ELEKTRICKÁ AUTÍČKA AUDI BMW MERCEDES BENTLEY.


Podtlaková mechanická klapka výfuku 63mm - otevřená. Elektrická výfuková klapka Jedná se o samotný modul bez příslušenství, před ukončením objednávky nám. Rýchla montáž vdaka príslušenstvu, klapka je ovládaná dialkovým ovladačom.


Prodám NOVOU elektrickou klapku výfuku ,průměr mm,materiál klapky a potrubí NEREZ(žádné deformace a kroucení,lépe se svařuje) rychlá montáž díky příslušenství, klapka je ovládaná dálkovým ovladačem (lze i částečně otevřít). Balení obsahuje kompletní sestavu pro montáž,viz. Auto - Klapka vyfuku bazar.


Vybírejte z 1inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Možnosť regulácie zvuku z výfuku - Univerzálny doplnok - Pripravené na montáž už z balenia - Kvalitné spracovanie - Jednoduché ovládanie Montážnu sadu s výfukovou klapkou s priemerom 65mm si môžete objednať tu. Navržen byl tak, aby mohl být vhodně přivařený kdekoli na původním výfuku , kde je pro klapku místo. Elektricky ovládaná klapka výfuku o vnitřním průměru 60mm, vyrobeno pro výfuky koncernu Wolksvagen. Vyrobeno z austeniticko- feritická korozivzdorná ocel.


Elektrická klapka výfuku

Nová nepoužitá elektrická klapka výfuku , ovládaná dálkovým ovladačem. Trubky z nerezu, vařené TIGem Tělo klapky z masivního hliníku. Může být nainstalováno zcela bez vaření - uchycení na tr.


Klapka do výfuku elektronická - pro navaření (63mm) dálkové ovládání - tuning-in. Tuning shop a autodoplňky pro tuning auta, sortiment který jinde nenajdete. Je tu riesenie v podobe.


Chci na 8T nainstalovat klapku výfuku. Cílem snažení je to, abych mohl vybírat mezi sériovým a sport zvukem. Na dálkový přepnutí vybírat okruh výfuku mezi laděným a sérii.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě