Elektrický postřikovač

Elektrický postřikovač

Zahradní postřikovač - elektrický. Volpi je vhodný pro aplikaci insekticidů, herbicidů, fungicidů, desinfekčních látek a listových hnojiv. Uplatnění nachází v lesním hospodářství, v sadech, zahradách, vinohradech, při péči o městskou zeleň, atd.


Pro značnou výkonnost a spolehlivost se uplatní při. Postřikovače Vám pomohou při pravidelné péči o rostliny. Ať už potřebujete provádět postřiky na celých dlouhých řádcích, či pouze na jednotlivých rostlinách, jistě si v naší široké nabídce vyberete postřikovač přesně dle Vašich potřeb. Tlakový postřikovač EASY PLUS elektrický. Provedení: přes rameno Objem nádrže: l. Skladem v prodejnách.


Nový elektrický postřikovač Stocker. Ramenní elektrický zahradní postřikovač , V dobíjecí lithiová baterie (včetně nabíječky baterií). Vybaveno šroubovacím uzávěrem s. Vyberajte si Postrekovače podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Přípustné je používání schválených tekutých hnojiv, prostředků pro ničení plevele a přípravků na ochranu rostlin. Součástí je tlaková nádoba, hadice s ručním ventilem, trubkou a tryskou.


Může být použit při prevenci chorob rostlin a odstraňování škodlivých organismů velkých plantážích a plodin polí s obilím, zahrady, květiny, ovocné stromy atd Je ideální pro ochranu a péči o práci v zelinářství, zahradnictví, k. Stocker Zvon ochranný k postřikovačům Stocker č. Prevedenie: cez plece Objem nádrže: l Hmotnosť bez náplne: kg. PT-postřikovač zádový L. Velmi moderní a lehký zádový postřikovač o obsahu Lt. Tento postřikovač využijete všude tam, kde potřebujete stálý tlak a dostatek kapaliny. Je vhodný k ochranným a ošetřujícím pracím např.


Nový zádový elektrický postřikovač Volpi Elettrolithium je vhodný pro všechny aplikace. Navržený tak, aby pracoval rychleji a šetřil úsilí obsluhy. Díky pístovému čerpadlu z ušlechtilé oceli s kulovým ventilem, napájeným lithiovou baterií 12V 8Ah, není nutné pumpovat s pákou, ale vše je provedeno automaticky. Elektroventil hlavní s pojišťovacím 20bar. Vydrží na jedno nabití až hodiny nepřetržité práce.


Elektrický zádový postřikovač Volpi Elettrolithium. Kapalinu tlakuje kompresor poháněný akumulátorem o tlaku až bar. Akční set zádového postřikovače a teleskopického prodloužení.


Zádový postřikovač s V baterií a o… Akce. Zádové postřikovače - elektrický pohon. COVID-1 omezené platby v hotovosti (na dobírku).


Prodám elektrický (výhoda že můžete nainstalovat na jakýkoliv stroj s 12V, nepotřebujete náhon) postřikovač přizpůsobený na osazení do závěsů trakturku Etesia 100. Objem 100L, štelovatelná šířka záběru, hadice k ruční trysce. Po úpravě zavěšení možn.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě