Emitní miska

Plastová emitní miska cm. Ostatní také nakoupili. Jar na nádobí 9ml lemon. Mýdlo tekuté LAVON l. Nerezová emitní miska s víčkem 2mm, 5ml.


Tato emitní miska je vyrobena z kvalitní buničiny a má vylepšený tvar. Emitní miska (emitka) jednorázová je určená k zachycení zvratků nebo slin pacienta. Nabázená emitní miska je hlubší s plochým dnem, má zpevněné stěny a lépe se drží. Toto vše zajištuje jednodušší a pohodlnější manipulaci. Barevná emitní miska z Polypropylenu.


Z důvodu zvýšené poptávky po zdravotnickém materiálu bude docházet k pozdějšímu dodání Vaší objednávky. Najdete u nás emitní misky s víkem i bez něj. Přihlášení k vašemu účtu. Jednorázová emitní miska z celulózy, autoklávovatelná.


Emitní miska

Nová registrace Zapomenuté heslo. Vyrobeny z nerez oceli. D ovolujeme si Vás informovat, že vzhledem k mimořádnému opatření Ministerstva zdravotnictví č. Výrobek je vyroben z recyklovaného novinového papíru.


Papír je rozdrcen a smíchán s přírodním pojivem, které zaručuje vysokou a dlouhou nepropustnost. Minimální zaručená odpudivost materiálu vůči vodě. EMITNÍ MISKA , plast, barva bílá 11Kč. Délka 2mm, sterilizovatelná v autoklávu při teplotě 1stupňů Celsia.


Emitní miska

Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek. Cena: 24Kč Detail. Lékařský holící stojek k jednorázovému použití.


Doporučený odběr v praktickém balení po. Výplachová stříkačka bez příslušenství Obsah 1ml Výrobce: ALF. Miska na hnis plastová 22cm. Vhodné pro desinfekci a sterilizaci nástrojů. Podložní mísa jako náhrada WC pro pacienty, kteří jsou trvale nebo dočasně upoutáni na.


Ešus je jídelní miska pro polní stravování, která základní účel má obdobný bílému nádobí, avšak je uzpůsobena i pro přímou tepelnou přípravu jídla. Zboží je dostupné Skladem Ano. Převazy a manipulace musí být prováděny přísně asepticky. K samotnému převazu katetru sestra nachystá ústenku, jeden pár nesterilních rukavic, jedno balení sterilních rukavic, sterilní tampony, alkoholovou dezinfekci, dezinfekční roztok podle standardu ošetřovatelské péče, sterilní krytí, náplast a emitní misku.


Profesionální internetový obchod. Toulec na pinzety nerez, pr. Napište první recenzi tohoto produktu.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě