Hadicová rychlospojka 1

Rychlospojka GEKA PLUS hadicová NEREZ. Připojení na začátek hadice Porovnat Odebrat 12Kč Cena vč. Hadicová rychlospojka umožňuje rychlé a pohodlné připojení ke kohoutku nebo spojení hadic apod.


Hadicová rychlospojka 1

Vyberte si originál, který vás v provozu nikdy nezklame. Díky žlábkovanému úchytu z měkkého plastu sedí rychlospojka řady GARDENA Premium jistě a bezpečně v ruce. Před poškozením chrání rychlospojku pryžový prstenec. Kč (€1) 6Kč ( €) bez DPH.


Zahradní hadicová rychlospojka , pro jednoduché a rychle napojení hadice na přívod vody, zahradních dop. Akce Tip SPONA ŠNEKOVÁ LW(Spona šneková - šíře pásku 9mm) Průměry: od 8mm do 170m. Značka: EXTOL CRAFT-. Variolux hadicová rýchlospojka pre mm ( ) hadice je celá vyrobená z mosadze, má vložené tesnenie, je odolná proti rozlomeniu a veľmi robustná. Vďaka obojstranným hákom je možné vykonať bezproblémové, rýchle a bezpečné prepojenie malým pootočením so všetkými stávajúcimi komponentmi z tohto systému.


Tento tovar je vhodný pre univerzálne použitie na záhrade, v. SKLADEM, odeslání do h. Napište nám, rádi Vám poradíme. Souhlasím se zpracováním osobních údajů. Vhodné pro mm hadice. FLO je stabilní, rychle se rozvíjecí řada zahradnických potřeb.


Mosazná bajonetová hadicová spojka Mosazné bajonetové rychlospojky jsou určeny pro rychlé a jednoduché spojování tlakových a sacích hadic na vodu a ostatní neagresivní kapaliny. Bajonetové spojky mají rozteč mm a jsou vzájemně kompatibilní, takže je lze libovolně kombinovat. Součástí spojky je tvarové pryžové.


Při odběru nad ks sleva z akční ceny. Jednoduché zatáhnutí uvolní spoj. Variolux hadicová rychlospojka pro mm ( ) hadici je celá vyrobena z mosazi, má vložené těsnění, je odolná proti rozlomení a velmi robustní. GF rychlospojka hadicová MAXI – vysokoprůtoková. Adresa Conrad Electronic Česká republika, s. MS58) lisovaná za tepla-určeno pro pracovní tlak max.


Zobrazit všechny podobné produkty Předchozí produkt Další. Vibrační desky Husqvarna EKONOM. Objevte novou jednosměrnou řadu vibračních desek Husqvarna EKONOM. Nabízíme nově dva typy vč.


Díky oboustranným hákům je možno provést bezproblémové, rychlé a bezpečné propojení malým pootočením se všemi stávajícími komponenty z tohoto systému. Toto zboží je vhodné pro univerzální použití na zahradě, v. Mosazná rychlospojka pro vodu a kapaliny s vnějším závitem Dn 2. Materiál vnitřní: Mosaz MS 58. MédiuVzduch, voda, emulze. Niklovaná mosaz rychlospojka pro vodu a kapaliny s vnějším závitem.


Lehká konstrukce z kvalitní mosazi odolávající rezivění. Rychlé nasazení bez použití nářadí. Související zboží - 8mm rychlospojka hadicová pro acetylen a PB. Hadicová rýchlospojka ARAG hadica “-závit “ Expedujeme vaše objednávky každý pracovný deň!


Produkty: (prázdný) Žádné produkty Bude determinováno Doprava € Spo.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě