Evgu 16 8 gu 080

Evgu 16 8 gu 080

Praktické využití čerpacího soustrojí EVGU je zejména k hlubinnému čerpání vody z větších hloubek než m. Je určeno zejména pro zřizování vodovodů rodinných domků, chat, rekreačních zařízení a rovněž. Dopravní tlak p do MPa. Upřesnit parametry Cena: Kč. EVGU-16-8-GU-0najdete a porovnáte na Srovnanicen.


Evgu 16 8 gu 080

Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Sigma Nautila je legendární vřetenové čerpadlo pro čerpání pitné a užitkové vody zejména z hloubek větších než metrů, tedy z vrtů a hlubokých studní. Hodnocení produktu:.


Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today. RECOMMENDATIONS FOR INSTALLATION OF THE PUMP SET: A. Shop Everything you Need on eBay!


Evgu 16 8 gu 080

It is necessary to keep the minimum required inside diameter of delivery pipeline leading from the pump. SIGMA PUMPY HRANICE, s. Sigma EVGU - - - GU Nautila 400V 10m kabel. Díky vysokému tlaku čerpadla je také možné použít ho pro čerpání do velké vzdálenosti. Keďže vonkajší priemer čerpadla je 1mm, je vhodné do vŕtaných studní od priemeru 1mm. Nakupujte u specialistů na Neptun.


Tu sa nachádzate: Heureka. Cena (€) Od: Do: Zoradiť podľa. Srob zo spojky som vysroboval ,ale neviem ako dat dole tu spojku. Ponorné čerpadlo Sigma Nautila EVGU - - - GU.


Upozorniť na zníženie ceny Otázka na predajcu Poslať známemu na e-mail Pridať medzi obľúbené Zobraziť obľúbené produkty Pridať. Prípadne na vhodnosť týchto ponoriek, jeden predajca my tvrdil, že mi bude dávať príliš výsoký tlak a tým ho nie je možné v mojom prípade použiť. Parametre studne: 10m hlboká kameňom vykladaná kopaná. EVGU jsou vyráběna v litonovém nebo nerezovém provedení a jsou dostupná pro jednofázové nebo třífázové napětí, s různými délkami kabelu.


K č Informace v obchodě Skladem. Kategorie Výrobci Oběhová čerpadla Samonasávací čerpadla Odstředivá čerpadla Ponorná čerpadl. Sanie: stredom Vytlacne pripojenie: vnutorny zavit Prevedenie vo V: 4Vykon v kW: Material cerpadla: liatina Priemer cerpadla v m1Kategoria: dom - zahrada. Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované.


Evgu 16 8 gu 080

Malé rozmery čerpadla umožňujú jeho umiestnenie do úzkych vrtov. Predtým, než uvediete čerpadlo EVFU 1″ – - - GU - 0, 4V, kabel 25m do prevádzky, prečítajte si pozorne slovenský návod na použitie, aby ste predišli zbytočným ťažkostiam. Slovenský návod pre čerpadlo EVFU 1″ – - - GU - 0, 4V, kabel 25m obsahuje dôležité informácie pre bezpečnú obsluhu, pre inštaláciu a pre ošetrovanie spotrebiča. Dodacia lehota: do pracovných dní. Podobné fráze na Sleviste.


Je určené hlavne na zriaďovanie vodovodov v rodinných domoch, chatách, rekreačných zariadeniach a tiež je možné ho. Nejpoužívanější ponorná čerpadla v českých studnách. Napájení 3x400V, délka kabelu m. Maximální výtlak 80m , maxi.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě