Expansomat

Velký výběr expanzomatů za super ceny! Nabízíme expanzomat s provozním tlakem 6-ti nebo 10-ti barů. Vyberte si expanzomat o objemu od až do 8L. EXPANZOMAT Diagram pro výběr tlakové expanzní nádoby Diagram pro teplotní spád °C a max. Velikost TE se volí nejblíže vyšší té, která vyšla protnutím výšky systému a objemu.


Produktová řada zahrnuje širokou škálu expanzních nádob s pevnou membránou k uspokojení různých. Expanzné nádoby Imera a Reflex pre využitie vo vykurovacích, solárnych a chladiacich systémoch. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Nachfolgender Film zeigt den grundsätzlichen Aufbau von Membran-Druckausdehnungsgefäßen und eine Funktionserklärung am Schnittmuster. Expanzní nádoby slouží k vyrovnávání změn objemu kapalin z důvodu změny jejich teplot v systému. CZ - online hobby market - dlažby, podlahy, nábytek, koupelny, a vybavení koupelen U nás najdete vše pro rekonstrukci a renovaci vašich domovů.


Expanzomaty jsou tlakové nádoby určené pro různé tlaková zařízení, pro požární zařízení a často se vyskytují jako komplety u domácích vodáren nebo v zavlažovacích systémech. Expanzní nádoba zachycuje změny objemu vody v soustavě způsobené změnou teploty (zabraňuje tím zvětšení tlaku v soustavě). Udržuje přetlak v soustavě v požadovaných mezích. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Kvalitní expanzomaty a aquamaty v akci. Skladem ihned k dispozici.


Expansomat

Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované. Popis činnosti: Výroba, prodej, montáže v oboru tlaková zařízení, topení a úprava vody. Vyrábíme expanzní nádoby, kotle.


Expanzomaty a aquamaty všech velikostí od kvalitních výrobců Reflex, Regulus a nebo Ferro. Léty prověřené zboží za nízké ceny! Expanzní nádrž - expanzomat l - jsou vhodné k použití v systémech ústředního vytápění a chlazení.


Expansomat l Betriebsdruck bar, Gasvordruck bar, max. Ausdehnungsgefäß Heizung, Liter, max. OTTO Temperaturschichtbehälter TS – 10. Heiz- und Kühlwassersysteme- mit Gewindeanschlüssen- Membrane.


Ausführung, Membranausdehnungsgefäß. Vyrovnávací tlakové nádoby s vyměnitelným vakem. Vhodné pro okruhy horké a studené vody pro zdravotně technické instalace. Tlakové membránové expanzní nádoby reflex slouží k vyrovnávání objemových změn kapaliny vlivem změn teploty v topných a chladicích soustavách.


Expansomat

Jsou nejjednodušším řešením expanze kapalin, funkčně spolehlivé, s nimi je soustava uzavřená, nedochází ke ztrátám vody, pro svoji funkci nepotřebují.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě