Podložky do sprchy

Podložka se na dno vany přichytí pomocí přísavek. Podložky jsou nabízeny v mnoha barevných provedeních. Sprchové protiskluzné rohože a podložky do sprchy a vany. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Tato investice v řádu několika stovek korun dokáže zabránit vážným úrazům.


Podložky do sprchy

Díky desítkám malých přísavek umístěných na spodní straně se podložka silně přitiskne na hladkou plochu a vrchní hrubší strana zabrání uklouznutí chodidel. Multifunkční podložku do sprchového koutu lze využít mnoha způsoby. Ochrání vás každý den před nebezpečným uklouznutím. Speciální struktura podložky stimuluje krevní oběh a snižuje tak svalové napětí. Spodní strana je opatřena silnými přísavkami, vyrobena ze 1 přírodního kaučuku.


Zde se nacházíte: Heureka. Vyhledávání podlozka do sprchy. Cena (Kč) Od: Do : Seřadit podle.


Podložky do sprchy

Vaše OBI prodejna vám nabízí vybrané podložky do vany značek jako Kleine Wolke a jiných provedeních, velikostech a motivů pro všechny potřeby a požadavky. Užívejte si bezpečnou uvolňující koupel, protože tyhle podložky jsou připevněné na dně vany pevně a bezpečně pomocí mnoha silných přísavek. Dostatečně protiskluzový povrch poskytuje bezpečné stání a. Svými rozměry se podložka hodí do každé sprchy. Jednoduchá aplikácia podložky umožňuje jej použitie nielen pre dospelých, ale je vhodná aj pre deti.


Výrobek je vybaven vysoce kvalitními přísavkami pro perfektní přilnavost podložky , perforace zajišťuje plynulý průtok vody, na d. Vyrábajú sa z gumy či penového materiálu, ktorý sa ľahko udržiava čistý a rýchlo uschne. Rohože dostanete v rozličných farbách, takže protišmyková rohož do sprchy poslúži tiež ako pekný kúpeľňový doplnok. Je vhodná především do keramických vaniček, ale samozřejmě.


Podložky do sprchy

Rohože a podložky do sprchy pomohou nejen zvýšit bezpečnost používání sprch, ale velmi také usnadní jejich úklid. Díky plastovým či dřevěným sprchovým. Dřevěná rohož do sprchy – rozměr 75x75cm za 50Kč. Tato nabídka od prodejce Urbisy byla.


Sprchovacie stoličky a sedačky do kúpelne sú ideálne podporné pomôcky pri osobnej hygiene pacientov, ktorým nevládnosť, choroba či postihnutie neumožňuje dlho stáť, alebo potrebujú k hygiene doprovod. Vyberte si z našej ponuky stoličky do sprchy , sedačky do vane pre seniorov, lavice na sprchovanie a ďalšie zdravotné pomôcky do kúpelne. Svojimi rozmermi sa podložka hodí do každej sprchy. Tato podložka do sprchy s protiskluzovým rýhovaným povrchem je absolutně stabilní a pevná a voda může bez. Veľká časť domácich úrazov sa stane v kúpeľni kvôli klzkým povrchom, a preto je vhodné im predísť.


Povrchová struktura kamenného vzhledu. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Primárnym cieľom protišmykových podložiek je zabrániť pošmyknutiu.


Na spodnej strane obsahujú prísavky. Zvyšujú aj vaše pohodlie, vaňa vás nechladí do chrbta, sprcha do chodidiel. Protiskluzy do vany a sprchy.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě