Ponorné čerpadlo rob 2

Je určeno k čerpání čisté vody ze studní a vrtů do max. Nejvhodnější provoz je ve spojení s tlakovou regulací k zásobování zahra chat a menších domácností vodou. Při dodržení stanovených podmínek.


Hodnocení produktu:. Expedujeme do týždňov.

ROB Čerpadlo 25m kabel spodní sání. Ponorné čerpadlo SKM 200. Zajišťuje zásobování zahrad a chat. ROB a RUCHE (nazývané často jako MALYŠ).


Lze je také použít k plnění nádrží k postřiku zahrádek, mytí vozidel atd. Spojením s tlakovou regulací vytvoříte malou domácí vodárnu. Typ: ponorné Zdroj napájení: elektrické Max.

RUCHE 1NG dále není určeno k čerpání chemických produktů, potravin, slané vody a vody obsahující pevné částice. Katalogový kód MULTI TP 800. KOPRO MULTI TP 8- ponorné vícestupňové tlakové čerpadlo. Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Využívá se k zavlažování.


ROB technické parametry: Čerpadlo je určeno k čerpání čisté a mírně. Je určena pro chataře, chalupáře a zahrádkáře k pohodlnému zásobování vodou objektů, nádrží a zahrad. ROB kabel 25m, 220W: Toto čerpadlo je vhodné pro vrtané studně již od průměru vrtu 1mm a lze s ním čerpat vodu z hloubky.


Použití: Čerpadlo je určeno k čerpání čisté vody ze studní a vrtů do max. Subscribe Subscribed Unsubscribe 30. Dodacia lehota: hodín. Vhodné k zavlažování zahra umývání, čištění stříkáním apod. Průměr čerpadla je mm.


Na seznam Přidat na seznam. Delka přívodního kabelu je 25m.

Vhodne pro vrty od 105mm max hloubka 45m. Ruche kabel 25m, 220W: Toto čerpadlo je vhodné pro vrtané studně již od průměru vrtu 1mm a lze s ním čerpat vodu z hloubky až m. Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený. Specializujeme se na čerpadla do vrtaných a kopaných studní, tlakové nádoby a. OVP 5V ( 400V ) - vřetenové čerpadlo do studní a vrtů - min. ROB - čerpadlo ponorné do vrtu 25m.


Předností je výtlak do m, nedostatkem choulostivost na vniknutí nečistot. Spolupracujeme s výrobci SIGMA, AQUACUP, AL-KO, ROB k. Varianty (0) Související (0) Podobné (0) Nejprodávanější.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě