Vana syntia

Rohová vana z akrylátu o tloušťce mm. Levá i pravá orientace. Objem vany je 2litrů. Balení bez madla, nožiček a podhlavníku. Laguna- Syntia Plus 150x150cm.


Im in Omaha, Nebraska, USA and would LOVE to see it. My brother-in-law performs in it. Designem stejná vana jako Samanta, která svým rozměrem ještě více zpříjemní koupel ve dvou. Vana Syntia s hydromasážním systémem Lux s elektronickým ovládáním, materiál vícevrstvý akrylát, rozměr vany 150x1cm. Madlo univerzálny nerez MADUNI335NRZ.


Podhlavník Syntia a Samanta Biely VPSYA0. Hodnocení produktu:. Oproti porcelánu ja vana z akrylátu na dotek příjemně teplá. Akrylát je materiál, který se při. Masážní vana z akrylátu o tloušťce mm.


Vana syntia

Vana je vybavena hydromasáží a airmasáží. Na objednávku Běžná doba dodání dní. Vane a príslušenstvo Vaňa je prvok, ktorý zaberá najviac miesta vo vašej kúpeľni, preto jej výberu treba venovať dostatok času. U nás nájdete množstvo vaní rôznych tvarov - vane obdĺžnikové, rohové, guľaté i atypické. Vana osazená hydromasážním systémem Lux: elektronické ovládání, standardních trysek, mikrotrysky na záda, mikrotrysky na chodidla, airmasážních trysek, sací koš, regulátor vzduchu, hladinový snímač, automatické vysoušení, čerpadlo, kompresor.


Vybavení základních trysek, mikrotrysky na záda, airmasážních trysek. Detail produktu Do obchodu. Možnost dokoupit podhlavníky,madlo, (bílá,šedá a zelená barva), čelní krycí panel, vanovou zástěnu. Informujte se telefonicky.


Vana syntia

Retro vana volně stojící nohy antická mosaz-patyna. Stav zboží Nové, Doba dodání (od obdržení platby) více než dní, Materiál Plast. Díky tomu je materiál vany probarvený v celé své tloušťce, je plně stálobarevný, neporézní a má vysokou povrchovou pevnost.


Arttec NIKÉ FLAT 1x 1pravá hydromasážní a. K rohovým vanám můžete zakoupit také příslušenství jako je např. Již nemusíte čekat na akce, u nás pořídíte rohové vany levně. Vana Syntia - GDL model Čárový model Skryté hrany Stínovaný model Fotozobrazení Půdorys S objektem můžete manipulovat tak, že posouváte myší nad 3D modelem za současného stisknutí levého tlačítka.


Vana syntia

Vybírejte z produktů v kategorii vany. Chytrý nákup#128717;z mnoha e-shopů na jednom místě. Rohové vane možno rozdeliť na symetrické a asymetrické. Asymetrické majú rôzne dlhé strany a sú ideálne do menších a stredne veľkých kúpeľní - vďaka svojmu tvaru ušetria miesto a napriek tomu sú pohodlné. Je vyráběn v bílém, stříbrném nebo černém pr.


Nabízím rohovou vanu Syntia s rozměry 150x150cm. Změnil jsem projekt, vana je několik let skladována, ale je stále v originálním obalu s ochrannou fólií. Vzhledem k rozměru pouze osobní převzetí. Nejprodávanější symetrická vana , která pozdvihne dojem z celé koupelny.


Vana syntia

Asymetrická rohová vana , jež vám díky svému propracovanému vnitřnímu tvaru poskytne dokonalé pohodlí a navíc se stará o nižší spotřebu vody ve vaší domácnosti. Balenie bez madla, nožičiek a podhlavníka.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě