Havárie vody kladno

Havárie vody kladno

Havárie vody Informace o mimořádných haváriích vodovodních řadů. Vážený zákazníku, využijte nabídky společnosti Středočeské vodárny, a. SVAS) a aktivujte si nyní službu SMS info. Získáte tak informace o haváriích a plánovaných odstávkách vody , které se týkají vámi zvolené oblasti, a to zcela BEZPLATNĚ.


Havárie vody kladno

Porucha na vodovodní síti 18. Pracovníci Středočeských vodáren nás informovali o havárii na vodovodní síti. Braunova, Havířská, Havlasova, J. Příčinou havárie byla pravděpodobně vada materiálu nebo stáří vodovodního řadu, dodala Kozlová.


Dodávky pitné vody do části Kročehlavy byly po přepásmování obnoveny ve tři čtvrtě na deset dopoledne. Přesto mohli obyvatelé v některých ulicích stále ještě pociťovat nižší tlak vody nebo vidět jemný zákal. Neváhejte nám proto zatelefonovat a informovat se na cenu servisního výjezdu služby Havárie tepla Kladno.


Rychlost servisního zásahu Obvyklá doba od obdržení telefonického požadavku po dojezd našich techniků a zahájení likvidace havárie je - minut v závislosti na vzdálenosti místa havárie v Kladně od výjezdového depa. Mapové zobrazení odběrných míst, kde dojde k přerušení dodávky pitné vody z důvodu havárie nebo z důvodu plánovaných odstávek na vodovodu či omezení provozu kanalizace. V případě, že daná havárie má ve sloupci NZV uvedeno „Ano” můžete rozkliknutím zobrazit seznam způsobů zajištění náhradního zásobování vodou k této havárii. V průběhu manipulací na vodovodu (uzavírání a následné napuštění po opravě havárie ) může dojít k dočasnému omezení dodávky vody v okolí havárie a také případně ke krátkodobému zákalu vody. Veolia, součást divize Veolia Environnement, je světovou jedničkou v poskytování služeb v oblasti výroby a distribuce pitné vody a odvádění a čištění odpadních vod.


Uvedená havárie zásobního řadu byla přitom podle mluvčí vyřešena v rekordním čase bez přerušení dodávky vody. V důsledku havárie došlo k úniku pěti set kubických metrů vody. Ihned po příjezdu na místo havárie jsme jej ve spolupráci s Policií ČR zabezpečili.


Havárie vody kladno

Byli vyzváni majitelé motorových vozidel bezprostředně ohrožených havárií k přeparkování. Pro informace o haváriích a odstávkách, se můžete přihlásit k odběru informačních e-mailů a nic vás nepříjemně nepřekvapí. Přihlášení k odběru havárie Nahlášení havárie. Co zavinila havárie vody. Téměř celý květen měla Ústřední půjčovna dětské knihy Městské knihovny Kladno , sídlící v suterénu objektu Kokos na náměstí Sítná, omezený provoz.


Nové prostory půjčovny bylo proto v důsledku havárie nutné uzavřít a. Město Kladno se s vynaložením vlastních nákladů snaží zmírnit dopady havárie na životní prostředí. Masivnímu znečištění povrchových vod zabránili zaměstnanci ČOV, kteří znečištěné splaškové vody svedli do rezervní nádrže a zabezpečili tak nutný provoz do příjezdu odborné dekontaminační firmy,“ uvedla tisková mluvčí města Lenka Růžková. Napsal Vaše Kladno sobota 12.


Na křižovatce ulic Václava Rabase a Le. V časných ranních hodinách v sobotu 26. Vodárny Kladno - Mělník a. VKM) jsou vlastníkem vodohospodářské infrastruktury v severní části Středočeského kraje, který zabezpečuje zásobení 2tisíc občanů pitnou vodou a odkanalizování více jak 1tisíc obyvatel. Zkontrolujte, zda se nejedná o plánovanou odstávku.


Při havárii z potrubí o průměru čtyřiceti centimetrů unikalo dvě stě litrů vody za vteřinu. Dodávky vody obyvatelstva bytových domů v přilehlé lokalitě nebyly přerušeny. Klapálka, části Dukelských hrdinů až po průmyslovou zónu bude zítra od rána bez vody.


Odstávkou bude zasaženo odběrných míst. Pohotovost a havárie – Kladno. Získejte cenové nabídky zdarma. Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících.


Podtatranská vodárenská prevádzková spoločnosť, a. Kanalizace Slaný - systémy odvodů splaškové a dešťové vody. Provádíme projektování, d. Využijete pro získání informací a nahlášení poruch.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě