Honeywell termostatická hlavice

Letectví, øe¹ení pro automatizaci a øízení, speciální materiály, dopravní systémy a výzkum jsou hlavní aktivity firmy Honeyewell v Èeská republice. Na displeji je střídavě zobrazována teplota naměřená v místnosti a také nastavená požadovaná teplota. Automatická ochrana proti mrazu zaručuje ochranu topného tělesa před zamrznutím. Z hlediska úspory je velmi důležitá funkce rozpoznání. Její použití přináší komfort a úspory energií na vytápění.


Regulace PI (proporciálně-integrační). Napájení 2xV (LRAA AM3). Honeywell termostatická hlavice pro TUV. Programovatelné termostatické hlavice jsou určeny k automatickému řízení.


Vybraná termostatická hlavice má v sobě vestavěné čidlo s kapalinou pro snímání aktuální teploty. Lze ji nainstalovat vodorovně i svisle. Vyrábí se v bílé barvě, tudíž bude ladit s topením. Design je moderní, velice líbivý a zároveň ne příliš výrazný.


Největším záporem výrobku je použitý materiál. Hlavice je využívána jako samostatný inteligentní regulátor pro ří. Free Shipping Available. Termostatická hlavice TRV Cla. Looking For Great Deals?


Bezdrátová termostatická hlavice pro radiátory. Moderní ergonomický design. Vzdálené ovládání přes EvoHome nebo chytrý telefon. Minimalistický design – vhodný k umístění kamkoli.


Honeywell termostatická hlavice

Jednoduché resetovací tlačítko. Digitální termostatická hlavice pro regulaci vytápěcího systému. Hlavice reguluje topné těleso na teplotních změn za den a umožňuje nastavit týdenní program.


Běžná cena 99Kč 69Kč 57Kč. Komunikuje na frekvenci 8MHz a lze jej snadno integrovat do systému vytápění evohome. Velký podsvícený displej s nastavitelnou polohou umožňuje. Vážený zákazníku, děkujeme Vám za Vaši d ůvěru a za nákup termostatické hlavice.


Honeywell termostatická hlavice

Tento návod k obsluze je sou částí výrobku. Jestliže výrobek p ředáte jiným osobám, dbejte na. TRV jsou instalovány do vodních otopných soustav na vstupní nebo (méně často) na výstupní připojení u otopných těles nebo jiných otopných zařízení.


Teplotu můžete nastavovat jednotlivě nebo hromadně až po programů za den, samozřejmě je ale možná i okamžitá změna teploty natočením otočného regulátoru. HONEYWELL termostatická hlavice Mx 1mm-skladem. Do dnů 22Kč bez DPH.


Honeywell termostatická hlavice

Tato elektronická hlavice se používá jako samostatné zařízení, která se nasazuje na termostatické ventily a slouží pro lokální regulaci vytápění prostřednictvím otopných těles. Bohužel nelze pro každé spínání nastavit extra teplotu. Hlavici je třeba nainstalovat na radiátor a poté už bude nastavení vytápění v režii řídicí jednotky, která se bude řídit vaším nastavením.


Hlavice obsahuje veľký podsvietený displej s nastaviteľnou po.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě