Hunter trysky

Vedle těchto trysek se dále používají ventily, čidla a další doplňky, které dohromady tvoří efektivní automatické systémy závlahy pro vaše zahrady, sady, parky apod. Way more information than you ever wanted on how to fell a tree! How To Use Mouth Calls. MP rotátor - vnitřní závit.


Statické postřikovače, trysky. Prodáváme veškerý sortiment zboží pro automatické závlahové systémy. Nastavovací kľúč HUNTER MP TOOL pre rotačné trysky MP Rotator. Automatický závlahový systém Hunter.


Najdete zde všechny informace potřebné k výběru typu závlahy. Zda zvolit závlahu postřikem, jak vybrat kapkovací potrubí či jiný typ mikropostřiku či podzemní závlahy. Namiesto toho, aby jednoducho strieka. Trysky MP Rotátor MP Rotator závlahy Hunter. Vedle těchto postřikovačů a trysek se dále používají ventily, čidla a další doplňky, které dohromady tvoří efektivní automatické systémy závlahy pro vaše zahrady, sady, parky apod.


Hunter trysky

V případě potřeby vám rádi poradíme s výběrem nejvhodnějšího příslušenství Hunter. Tryska pre rozprašovacie postrekovače Hunter. Neváhejte nás kdykoliv kontaktovat. Zahrada je místem odpočinku, ale pokud je větší, vyžaduje také dostatek péče, času a energie.


Filter na zachytávanie hmotných nečistôt. C Jemné preplachovatelné f. Montážny kľuč na postrekovače. Velmi spolehlivě tyto rotační trysky pracují při malém provozním tlaku. Níže uvedené rotační trysky Hunter mají různé vzdálenosti dostřiku a také nastavitelné úhly. Postřikovače Hunter jsou základním prvkem zavlažovacích systémů.


Hunter trysky

Používajú sa na zavlažovanie pravidelných menších a stredných trávnatých plôch. Sú ľahko inštalované trysky s fixným uhlom výseču. Zaručia mimoriadne precízne zavlažovanie s nízkou spotrebou vody. Závisle od ich typu je ich možné dostať 9 12 180. Hunter je jediným výrobcom postrekovačov, ktorý testuje trysky nielen počas procesu vývoja, ale aj počas výrobného procesu.


Rotačná tryska Hunter MP Rotator 800. Naviac sú naše trysky testované v nezávislom inštitúte “Center for Irrigation Technology” v Californii v meste Fresno, kde obdržia ďalší certifi kát excelentného výkonu. Mimo základní příslušenství Hunter poskytujeme kompletní vybavení pro závlahy. Jedná se o dešťové senzory Hunter , zavlažovací trysky Hunter , rotační trysky Hunter , řídicí jednotky Hunter. Trisky Hunter MP Rotator.


Zavlažovacie dýzy, tiež nazývané rozprašovacie dýzy, zabezpečujú presné a rovnomerné dodávani. Hunter trysky s krátkym dostrekom umožňujú dobre kontrolované a. Jednoduchým otočením rukou (k nastaveniu nie sú potrebné žiadne nástroje) sa Hunter nastaviteľné trysky môžu nastaviť od 25˚ do 360˚, zodpovedajúc. Dostrek postrekovačov: 1- 26m. VÝROBNÉ NASTAVENIA TRYSIEK MP ROTATOR. Nové trysky MP Rotator majú od výroby nastavený maximálny dostrek a nasledujúce.


Sprayové trysky Hunter Sprayové trysky sú najpoužívanejšie pre závlahu malých plôch od 9m do 8m. Je možné ich použiť s postrekovačmi triedy PS ULTRA a PRO-SPRAY, ich montáž a nastavenie na sprayových postrekovačoch je jednoduché.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě