Žumpa s trativodem

Žumpa s trativodem

Septik s biologickým stupněm čištění, žumpa anebo domovní. Nebo při koupi starší chalupy s nevyhovující jímkou a trativodem. Koupili jsme zahrádku a máme tam zahradní sprchu s trativodem cca 10m, ale voda dobře neodtéká a nevíme kde je vývod.


Žumpa s trativodem

Pokud by Vaše sousedka – jako fyzická osoba - vypouštěla odpadní vody do vod povrchových nebo podzemních v rozporu s vodním zákonem (tj. zejména bez povolení nebo například i ve větším množství, než má povoleno apod.), dopouští se přestupku na úseku vodního hospodářství podle § odst. Je buď betonová nebo plastová. Výhodou žumpy je, že k ní není třeba povolení k vypouštění odpadních vod. Dobrý deň Riešim ako ďaleko by mala byť žumpa s trativodom od záhradky v ktorej by som chcela sadiť.


Ako to ovplyvňuje záhradku. A ako by to bolo v prípade keby bol orech v blízkosti tejto žumpy. Zná někdo technologií výroby trativodu za bezodtokovou jímkou, který by fungoval těch - let.


Ptám se ohledně zamrznutí nebo nějakého poškození apod. Trativod by měl vytékat za zahradu na louku. Máte s tím někdo zkušenosti? Já blbec tehdy nedělil odpady na vodo a hovno, takže tam teče vše i myčka a pračka.


Vyřešil jsem to dle obr. Vyčerpává se jen první a druhá nádrž. Jedna z nich byla žumpa na vyvážení. Takto nám bylo vydáno stavební povolení a už rok stavíme.


Žumpa s trativodem

Sítě nakonec asi taky vybudujeme, ale v povolení máme žumpu, takhle jsme měli celkem brzy vyřízené stavební povolení, kdyby se prve vyřizovaly ty sítě, tak to bude o dost delší. Problém s trativodem přes cizí pozemek posts aug. Dodatečné přidělání trativodu z koupelny a kuchyně posts mrt.


Jak na trativod , aby nezamrzl? Býva navrhovaný ako riešenie na rýchle odtečenie prívalových vô ako sú napríklad prudké dažde, rýchlo. Přinášíme vám postup, jak udělat trativod i na svém pozemku. Chata – septik, trativod 19. Stavba trativodu k odvodu dešťové vody 1. Archiv Podobné Přeložit tuto.


Budovat septiky s trativodem při stavbě nových domů se už skutečně nepovoluje. Příslušná směrnice o čištění městských odpadních vod zavazuje majitele nemovitosti k přiměřenému čištění, kterým podle ní může být domovní čistírna odpadních vod nebo žumpa (kterou se míní nepropustná jímka) a její pravidelné vyvážení na místo k tomu určené. Ve třech komorách proběhne předčištění s nízkou účinností a tekutina se vsakuje trativodem do půdy.


Kaly zůstávají na dně prvního a druhého oddílu a čas od času je nutné je vyčerpat. Jedné se o řešení, které v současnosti není povolené, porušujete zákon o vodách. To jsou tři možnosti možnosti pro lidi, kteří se nemohou napojit na obecní kanalizaci a musí se s odpadní vodou vypořádat sami. Myslíme si, že je asi něčím ucpaný a nevíme jak ho uvolnit.


První krok spojený s radou, jak vybudovat trativo je spojený s nutností navštívit příslušný úřad. Vybudování trativodu totiž musí být spojeno se získáním povolení. Vždy hraje roli především jeho umístěné, jeho délka, stejně jako účel, nebo i to, aby pochopitelně nijak neobtěžoval sousedy, kteří mají zahradu nebo obydlí v těsné blízkosti.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě