Koupelny trendy

Současné koupelny se mění před očima. Buď hrají všemi barvami, nebo se uchylují k temným tónům. Inspirují se přírodou i retro stylem. Ale nebojte se, světlé obklady a dlažby zatím bourat nemusíte. Trendy koupelny jsou decentní.


Koupelny trendy

Moderní koupelny se nijak zvlášť neliší od trendů, které ovládly svět bydlení. V kurzu jsou přírodní barvy, minimalismus, kvalitní. Koncepce návrhu koupelny je často spojena s celkovým uspořádáním designu obytného prostoru.


Tajemství malých koupelen, které jsou pohodlné a nepřeplněné, je efektivní využití dostupných prostor. Každý centimetr musí být dobrý. Uvidíte, že volně stojící jednorázové vany začínají patřit mezi trendy takové koupelny.


Koupelny trendy

Menší, ale uměle vytvořené toalety a menší jedinečně navržené mísy. Ať už se rozhodnete pro volbu přírodních materiálů, imitací, implementování nových technologií či montáž závěsné toalety, budete zase o krok blíž na cestě za moderní luxusní koupelnou, která vám bude dělat radost mnoho let. Chcete-li se nechat inspirovat módními trendy třeba v barevnosti, zvolte do své nové moderní koupelny právě teď elegantní tmavě šedou. Vysokého efektu docílíte, když tuto barvu necháte vyniknout v kontrastu s celkovým laděním koupelny.


V našich končinách je zvykem umístit pračku do koupelny. Je to logické, protože v malých panelákových bytech často chybí sanitární místnost, která je vyčleněna na péči o oblečení, pro skladování čistících prostředků a dalších pomocníků do domácnosti. Jestli je to jen trochu možné, tak umístěte pračku třeba do kuchyně.


Pokud skutečně není jiná. Chceme být těmi, kdo Vám přináší inspirativní novinky jako první. Proto jezdíme po všech významných světových výstavách, hledáme společně s výrobci nové designy, vyvíjíme vlastní exklusivní produkty. Vyberte si sérii, která Vám padne, nebo dokonce jejich kombinaci. Nechte se strhnout novinkami a udělejte z koupelny dominantu vašeho domova!


Trávíte v ní mnohem více času, než si myslíte. Probouzíte se zde k životu a ladíte si. Koupelna je místem pro relaxaci.


Koupelny trendy

Jaké jsou současné trendy v designu koupelny ? Stejně jako každá jiná část domu jsou koupelny citlivá na trendy v oblasti módy a designu. Existují nějaké specifikace? Jde pouze o to, že novinky se uplatňují pomaleji, než příjdou a než dojde ke zvážení, jelikož investice do rekonstrukce či dekorace. Nově se objevují dekory dřeva v antracitové a černé barvě.


V českých domácnostech stále nejoblíbenější a nejpopulárnější barva kuchyně. Nejžhavější trendy v keramických obkladech, dlažbách a koupelnovém vybavení každoročně udává veletrh CERSAIE v italské Bologni, který je nejprestižnější akcí svého. Zatím zde nejsou žádné recenze. Fotografie plné inspirace pro vaši koupelnu.


Vestavěné, solitérní samostatně stojící vany, vany na nožičkách, masážní vany, sprchové kouty. Plánujete stavbu domu, koupi bytu nebo jen rekonstrukci stávající, moderním požadavkům nevyhovující koupelny ? Přinášíme vám základní trendy v oblasti materiálů i řešení a přidáváme nejžhavější n.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě