Plastové hadice na vodu

Hadice pro vodu a vzduch - plastové. Výtlak kapalin a vzduchu. Vysoká životnost a odolnos.


Dekorativní zahradní nádrže na dešťovou vodu pro shromažďování dešťové vody ze střech rodinných domů. Včetně příslušenství jako jsou sběrače deštové vody, výpustné kohouty, hadice atp. Podzemní nádrže na dešťovou vodu i splašky a velkoobjemové nádrže na vodu a jiné kapaliny pro zemědělce vlastní výroby. HADICE NA VODU A KAPALINY PLASTOVÉ.


Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Zpravidla disponují tlakovou odolností do Mpa. Rozměrové řady jsou uzpůsobené k napojení na mosazné, vzduchové nástrčky.


Plastové hadice na vodu

Na objednávku vzduchové PVC hadice opatříme koncovkami dle Vašeho výběru. Rychlospojka na hadice je velmi praktickým pomocníkem. Stejně rychle a pohodlně ji lze připojit na začátek hadice a po práci jednoduchým zatáhnutím uvolnit. NENAŠLI STE, ČO STE HĽADALI? Dajte nám vedieť, čo vám v našom sortimente chýba.


O možnom doplnení vás budeme informovať mailom. Nádrže s větším objemem najdete v kategorii podzemní nádrže. K nádržím na deštovou vodu nabízíme také bohaté příslušenství, jako jsou sběrače dešťové vody, kohouty a výpustné ventily, hadice na propojení apod. Veškerý sortiment hadice plastové , ohebné, na vodu a vzduch, pvc flexi hadice zahradní, průmyslové a speciální, plynové a vodovodní. Okrasné sudy, designové zásobníky, kvalitní plastové barely na zahradu.


Plastové hadice na vodu

Práčkové hadice Prívodné, predlžovacie a odtokové Silikónové hadice Hadicu na prepravu potravinárskych produktov. Zásobníky na pitnou či deštovou vodu v naší nabídce se neliší pouze objemem, ale seženete je také v mnoha různých variantách. K dispozici totiž máte rozmanité plastové nádrže, z nichž jsou mnohé vizuálně velmi zajímavé, takže se hodí skutečně na každou zahradu.


Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Nádoba - sud na vodu o objemu 360L, včetně černého květináče (3. obrázek) Rozměry: výška 120cm, šířka 80cm Barva: světle hnědá - terakota Napouštění z okapu je možné přes. Pro vodu a vzduch- plastové. Většina těchto hadic j. E-nádrže je server, který se zaměřuje na prodej nádrží pro uskladnění potravin, vody, nafty nebo olejů a souvisejících výrobků.


Nabízíme vysoce kvalitní plastové nádrže na naftu, na topné oleje, pro firmy nádrže na sběr použitých olejů či distribuci aditiv např. Regulovatelný postřikovací nástavec na vodní hadici. Inteligentní design plastové nádrže Kingspan s žebrovanou konstrukcí poskytuje mimořádnou pevnost a 25-ti násobně nižší váhu v porovnání s betonovými nádržemi! Levné hadice na vodu a příslušenství - velký výběr naleznete online na BauMax. Plastové basy a boxy na nářad.


Přesvědčíme Vás o tom, že náš sortiment vyniká nejen širokou nabídkou, vysokou kvalitou a dostatečným množstvím, ale vždy nejnižší cenou na trhu! Možnosť využitia našich zberných nádrží na vodu je naozaj široká, od zberných nádob na odpadovú vodu , na vodu dažďovú, ako aj na vyčistenú vodu z čistiarne odpadových vôd. V tejto kategórií nájdete zavlažovacie hadice na rozvod automatickej závlahy, s vysokou ochranou proti zemnej erózií. V ponuke nájdete polyetylénové rúry s rozmermi 3 2 a milimetrov, v balení po 1alebo 2metrov.


Plastové hadice na vodu

Zahradní plastové sudy, barely na dešťovou vodu s víkem i bez víka. V naší nabídce momentálně naleznete prodej plastových barelů o objemu 30l, 50l, 60l, 120l, 150l a 220l vše levně, které jsou vhodné zejména na dešťovou vodu , kvas a další kapaliny! Jejich využití ocení také zákazníci, kteří hledají levné.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě