Gardena nastenny box

Box na hadici navíjí hadici za vás. Praktický box se montuje na zeď a je otočný o 180°. Krátkym ťahom za hadicu sa zámok deaktivuje a vďaka navíjacie automatike sa hadica ľahko navinie do boxu, bez toho aby ste sa. Prohlédněte si široký sortiment vozíků, držáků a boxů na zahradní hadice. GARDENA nabízí jak nástěnné bubny, tak i vozíky na hadici.


Hadica sa odvíja bez námahy a zastaví sa v. Pri upevnení na stenu je otočný až o 180°. Nástenný box na hadicu Gardena roll-up automatic sa upevňuje na stenu alebo ho môžete prenášať podľa potreby vďaka ergonomickej rukoväti. Pri vyťahovaní hadice stačí minimálne úsilie. Nástěnný box na hadici navine hadici za vás - pohodlně, pouze stisknutím jednoho tlačítka.


Při upevnění na zeď je otočný až o 180°. Hadice se odvíjí bez námahy a zastaví se v. Při vytahování hadice stačí minimální úsilí. Gardena nástenný box na hadicu roll-up automatic Comfort ideálny pre stredne veľké záhrady. Po krátkom zatiahnutí za hadicu sa hadica automaticky navinie späť.


Gardena nastenny box

Tá je uložená v bubne s integrovanou oceľovou pružinou, ktorá zaisťuje ľahké navinutie hadice späť do boxu. Vďaka skrutkám a hmoždinkám, priloženým k nástennému držiaku, už montáž. S Gardena komfortním nástěnným boxem na hadici roll-up automatic je zalévání ještě snazší a pohodlnější. Točení klikou za vás obstará box na hadici.


Hadici můžete pohodlně a jen s minimálním úsilím vytáhnout a zaaretovat, hadice se aretuje v krátkých vzdálenostech. Bubon na hadicu obsahuje hadicu s dĺžkou metrov s priemerom mm. Samotný box môžete pri upevnení na stenu otáčať v rozsahu 180°. K dispozícii je aj ergonomická rukoväť, takže celý box môžete prenášať podľa potreby.


Gardena nastenny box

Súčasťou boxu Gardena roll-up automatic Li-Ion je aj prepojovacia hadica a nastaviteľná dýza. Krátkým tahem za hadici se zámek deaktivuje a díky navíjecí automatice se hadice snadno navine do boxu, aniž byste se ohýbali. S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Díky šroubům a hmoždinkám, přiloženým k nástěnnému držáku, již.


Všechno kompletně: nástěnný box na hadici obsahuje box, hadici, nabíječku, postřikovač a držák na zeď. Po vytiahnutí hadice na požadovanú dĺžku sa aktivuje aretácia pre pohodlné zavlažovanie. Potom sa hadica bezpečne a rovnomerne navinie automaticky naspäť do boxu.


Gardena nastenny box

Pri montáži na zem je možné box otáčať o 360°, pri montáži na stenu sa box otáča o 180°. Box je možné pohodlne prenášať. Inovativní nástěnný box na hadici GARDENA Comfort roll-up zajistí jednoduché a pohodlné zalévání zahrady díky výkonné li-ion aku baterii.


Stačí jeden stisk tlačítka a Vaše hadice se automaticky navine. Hadici lze vytáhnou jen s malým úsilím na požadovanou délku. Gardena Comfort Wall-mounted Hose Box roll-up-automatic. Vyhľadané tovar už nie je možné objednať.


Gardena nastenny box

Nájdite podobný tovar v rovnakej kategórii: Záhradné hadice.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě