Plastové rozvaděče

Plastové rozvaděče pro distribuci elektřiny a plynu. Aktuální informace k prodeji v provozovnách Vážení zákazníci, s ohledem k vyhlášenému nouzovému stavu v České republice, jakož i přijatých opatření vládou, Vás informujeme , že velkoobchodní prodej na našich provozovnách v Dobřenicích 1a Bohuslavicích 9 zůstává zachován. Spolupracujeme se třemi největšími výrobci plastových rozvaděčů v ČR, a to společnostmi: DCK Holoubkov Bohemia a. ELPLAST – KPZ Rokycany, spol. Pokud budete mít zájem, tak na všechny naše výrobky můžeme vygravírovat vaše logo.


Máte opravdu široký výběr rozvodných skříní podle účelu a náročnosti prostředí plastové nebo oceloplechové, podle umístění: na omítku, zapuštěné pod omítku, do zdi, na zeď i na podstavci. Dlouhá životnost výrobků. Zaberou jen tolik místa, kolik je pro účel použití nezbytné. Specializovaný e-shop na plastové rozvaděče. Vybírejte plastové rozvaděče na Moje-Elektro.


Námi realizovaná výroba rozvaděčů zahrnuje všechny typy i atypické rozměry – dodáváme elektroměrový i plastový rozvaděč, podružné a staveništní rozvaděče a další. Výroba rozvaděčů je zajišťována pomocí CNC ohraňovacího lisu, tabulových nůžek NTC a CNC řízeného vysekávacího lisu Boschert. V naší nabídce naleznete rozvaděče v provedení na zeď, rozvaděče pod omítku, ale i venkovní rozvaděče. Rozvaděče Noark nabízejí vysokou kvalitu za opravdu nízkou cenu. Materiál základny je polyesterová pryskyřice zesílená skelným vláknem, čímž jsou zajištěny unikátní vlastnosti.


Plastové rozvaděče

Seřadit: Dle relevance Dle kódu Dle názvu A-Z Dle názvu Z-A Od nejlevnějšího Od nejdražšího. Skříň s dveřmi z nenasyceného polyesteru zesíleného skelnými vlákny, s montážní deskou. Podle přání s prosklenými dveřmi nebo bez nich. Stupeň krytí IP 5 popř.


Plynule nastavitelná hlou. V nabídce našeho internetového obchodu naleznete rozvaděče v širokém spektru provedení od domovních rozvodnic (bytových) až po elektroměrové rozvaděče. Pro potřeby hospodárných systémů rozvodů.


Plastové rozvaděče

Nabízíme rozvaděče prvotřídní kvality a za výhodné ceny. Můžete však nadalále využít doručení na adresu, platbu kartou online a bankovní převod. Chcete znát podrobnosti nebo jen doporučit typ výrobku přesně pro Vás? Pro domovní a podobné instalace.


Zásuvkové rozvodnice a staveništní rozvaděče. ROZVADĚČE, SKŘÍNĚ A PŘÍSLUŠENSTVÍ. From the least expensive. Plastový rozvaděč na omítku s bílými dvířky, modulů, řada, 311x205x95mm.


Naše společnost Výroba rozvaděčů Pavel Flek vyrábí plastové rozvaděče. Thalassa, sada nerezových závěsů pro PLMaž 10. Mobilní rozvaděč řady „HPB“, modulové okno v provedení TE, plastové madlo.


Domovní a bytové plastové rozvodnice, domovní. Rozvaděč obsahuje digitální multimetr DMK R, manuál lze prohlédnout a stáhnout v odkazu SOUBORY. Obraťte se prosím na nás a náš obchodní zástupce s Vámi probere podrobnosti a vytvoří cenovou nabídku.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě