Polyethylenové potrubí

K potrubí nabízíme i širokou škálu spojek – plastové šroubovací spojky, redukované spojky, spojky s vnitřním i vnějším závitem. PE trubky patří mezi nejvyhledávanější sortiment z oblasti potrubí. Jsou vysoce odolné, tudíž se bez problémů můžete spolehnout na jejich kvalitu.


Lze je využít pro rozvod vody či zemního plynu. K PE trubkám doporučujeme rovnou objednat i chráničky pro plynové trubky. Potřebujete-li tedy aktuálně potrubí pro tyto účely a hledáte relevantní informace, včetně. Pokud je potrubí obsypáno touto zeminou, je možné ho pokládat také do kamenité zeminy. Při poškození síly trubky do max.


Kanalizační potrubí Geberit PE je ideální pro široké spektrum aplikací od odvodnění budov, střech až po použití v průmyslu a komerčních nebo laboratorních zařízeních. Je vhodné pro uložení do země, do betonu nebo do mostních konstrukcí. Velkou výhodou potrubí PPR je jeho variabilní využití. Ačkoli se nejčastěji používá pro již zmíněný rozvod studené a teplé vody, tím není jeho uplatnění vyčerpáno ani zdaleka. Některé polypropylenové trubky lze totiž upotřebit rovněž pro podlahové vytápění, klimatizace anebo pro průmyslové rozvody vody či plynu.


Záleží tedy pouze na tom, k jakým. POTRUBÍ KG - HLADKÉ KANALIZAČNÍ POTRUBÍ 02. SN umožňující dodatečné vkládaní prvků a možnost napojení na další systémy (revizní šachty). Venkovní kanalizační systém obsahuje roury a tvarovky vyrobené z tvrdého PVC barvy oranžové v průměrech. Dvouvrstvá koextrudovaná trubka PEMD v tlakové řad.


Potrubí je ve třech pevnostních třídách. Možnosti spojování: Technologie spojování se provádí polyfuzním svařováním nebo rozebíratelnými svěrnými tvarovkami. Polyethylenové potrubí a tvarovky jsou určeny pro venkovní rozvody pitné a užitkové vody.


Obsyp se provádí po vrstvách a hutní. Pokud se investor, projektant a provozovatel potrubí nerozhodne jinak, platí požadavky norem ČSN a předpisů TPG a TNV pro pokládku PE potrubí. Hlavní výhody ve srovnání s ocelí, plynové potrubí z polyethylenu mají řadu výhod.


Za prvé, delší životnost, která je v průměru let. Důvodem je, že nejsou vystaveni korozi. Za druhé, jsou 3-krát lehčí než kovové trubky. To usnadňuje instalaci a přepravní proces.


Polyethylenové potrubí

Vzduchotechnické potrubí Mezi hlavní přednosti patří dlouhodobá životnost, zaručená chemická odolnost vůči všem běžným kyselinám, agresivním parám a parám s velkým obsahem vlhkosti. V trase stávajícího azbestocementového a ocelového potrubí o dimenzi DN 2se zatahuje nové třívrstvé polyethylenové potrubí Wavin TS voda d3x 2mm SDR11. Celková délka nově vtahovaného potrubí je km. Použitím této technologie můžeme navýšit průměr a tím i kapacitu nově vtaženého potrubního systému. Specializuje se na polyethylenové potrubí , tvarovky, elektrotvarovky a armatury.


Druh materiálu: Jádro potrubí z vysokohustotního polyethylenu PE 1RC s ochranným pláštěm z PP. Polyethylenová vodovodní trubka do země, venkovní průměr 32mm. Pro potrubní systémy se. Perforované potrubí pro vystrojení čerpacích vrtů.


Vodovodní polyetylenová tlaková trubka PE-MD 20xPN15. Vaše cena: Kč včetně DPH.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě