Tmel na okapy

Speciální pružne plastický tmel na bázi akrylové disperze s plnivem imitujícím vzhled hrubých omítek. Barevne stálý, po vytvrzení odolný. Odolný UV záření, vodě, zředěným chemikáliím a rozpouštědlům. Termín dodání je 1-pracovní dny od přijetí objednávky.


Tmel na okapy

Příprava tmelu závisí na konkrétním produktu, návod na rozmíchání naleznete přímo na výrobku. V případě, že se jedná o díry většího rozsahu, přiložte na tmel také kus hliníkového plechu. Tvoří plasto-elastický spoj odolný stárnutí. Prostudujte si, zda vybraný tmel lze použít na materiály na vaší střeše.


A vyzkoušejte na kousku střechy jeho přilnavost k podkladu. Naneste tmel a fixujte spoj. Tmel s širokou škálou použití.


Naneste dostatečné množství tmelu na jednu plochu a části ihned spojte. Lepené povrchy je nutno spojit dříve, než se začne na povrchu tmelu tvořit slupka. Trvale pružný, lepicí tmel na bázi polyuretanu.


Vhodný k pružnému lepení a tmelení spár s nároky na pružnost a vysokou odolnost tmelu. Má velmi dobrou přilnavost k většině materiálů (mimo PE, PP, PTFE) a výbornou odolnost vůči chemikáliím. Po vytvrzení je přetíratelný, vhodný k profesionálnímu použití. Nabízíme kompletní sortiment okapových systémů zahrnující okapy , háky, svody, kolena, kotlíky a další součásti. Na skladě držíme okapový systém ve čtyřech materiálech a to plast, hliník, pozink a barevný pozink, dle přání zákazníka umíme také dodat v materiálu měď a titanzinek.


Tmel na okapy

Na trhu existuje celá řada tmelů, přes univerzální po specializované. Ale když vaše práce souvisí se sklem, je potřeba použít sklenářský tmel. Ten je nezbytný především při zasazování okenních tabulí, kde sklo fixuje.


Mnohdy je práce s tmelem nepříjemná neboť různě lepí nejen na prsty, ale také na špachtli nebo nůž. Aug Prostudujte si, zda vybraný tmel lze použít na materiály na vaší střeše. VIDEO: Pružný tmel na utěsnění prasklin může.


Tmel na okapy

Střešní bitumenový tmel Pro drobné opravy a lepení živičných střešních krytin (šindelů) za studena, utěsňování zakončovacích plechů, oplechování komínů, atik. Dotmelování parapetových a štítových krytin, průchodů okapových svodů a přechodů střech. Více informací Skladem u dodavatele Střešní bitumenové lepidlo (Tixoplast) Pro lepení a těsnění živičných střešních krytin, nouzové opravy za vlhka a mokra (za deště), tmelení a těsnění trhlin, puklin, děr, spár ve stavebních materiálech, tmelení a těsnění zakončovacích profilů, oplechování.


Není možné používat jiné typy tmelů např. Po jeho použití polykarbonát ani plexisklo nepopraskají. Pokud zanesené okapy nevyčistíte, hrozí vám zanešení okapového svodu. V tom případě musíte celý svod okapů rozebrat a řádě vyčistit.


Tmel na okapy

Plastové okapy , pozink okapy , barevné lakované okapy , Lindab Rainline, Satjam Niagara a další. Okapy patří na každou střechu. Kvalitní okapové systémy na všechny střechy a pergoly. Dopravíme kamkoliv v rámci ČR. Skladové zásoby nejprodávanějších typů a barev zaručují rychlou dodávku.


Bitumenová pasta na opravu poničených míst, vyplňování úbytku střešních krytin, prasklin, zlomů atd.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě